2012-01-04, 12:33
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
Napisane przez Spoora
|
no so 
Cytat:
Napisane przez rachell111
ehhh - no sama wiesz
w skrócie ekspozycyjna kufnia spodobła się wszystkim jest zaiebiaszcza ale okazało się było ze odcień frontu to jakiś orzech  a tamta jest wypisz wymaluj mahoniowo/ palisandrowo bordem podjechana jak dobre ciemne wino - i próbniki mówią co inne, a ja i reszta widzimy co inne - chyba skończy sie w sądzie jak przywiozą co inne bo imo nie ma wuja zeby po drugim lakierownaiu im nagle bordo wskoczyło - zajmę się tym za tydzień - nie popuszczę nie dam se wmówić
powiedziałam ze chcę tą co tu widzę i przy niej stoję i żadną inną - piękna była - a tu taka niespodziewanka z z frontem
|
a no faktycznie, też kiedyś oglądałam meble, na meblu fajny kolor, pytam który to na próbniku tak z ciekawości i żeby sobie porównać z innymi a pani że ten, ja: no zupełnie inaczej wyglądał na kawałku drewna a na całym meblu, nie wiem jak to z tym jest...
Ty chcesz fogle z bordem czy bez borda, bo nie dorozumiałam?
i weź poprawkę na to że niezależnie od tego jak front wyglądał tam, u Ciebie może być inny odcień bo inne światło itp.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|