Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oryginał czy podróbka? Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-04, 21:12   #265
asiula_240581
Zadomowienie

Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III

Cytat:
Napisane przez wolbeata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo proszę pomóżcie!
Dostałam w prezencie tę flaszencję coco, której fotki Magsch wrzuciła celem weryfikacji ich oryginalności. Sadziłam, że osoba, która mi je podarowała nie zrobiła głupiego numeru i dała oryginał. Ja niestety nie miałam nigdy tych perfum i zupełnie nie wiem jak rozpoznać oryginał. W dodatku zrobiłam okropną rzecz - mianowicie przekonana, że zapaszek jest ok wystawiłam je na targowisku na wymiankę, bo zupełnie mi nie odpowiadają. Nie miałam pojęcia, że tu można prosić o pomoc w poznaniu czy to nie podróba przypadkiem. Oczywiście muszę przeprosić Wizażanki i wycofać ofertę tej wody, ale proszę podajcie mi wskazówki co z nią jest nie tak (a jak powinno być), żebym była przekonana, o ich "trefności" i na przyszłość nie cieszyła się jak gęś że ktoś podarował mi Coco Chanel, kiedy dostanę coś podrabianego.
Pozdrawiam i jeszcze raz proszę o pilną pomoc.

Na podstawie tylko samego korka mozna stwierdzic, ze to NIE jest oryginal
1. Korek powinien być matowy
2. Złote paski na oryginalnym korku są całkiem inaczej umieszczone niż u Ciebie
3. Korek powinien zakrywac cały atomizer, a w Twojej Mademoiselle korek kończy sie nie dotykając nawet flaszki

Poza tym dno flaszki jest brzydkie, a na szkle widzę chyba bąble...

Wątpię też żeby był na Twojej flaszcze kod piaskowy i taki sam kod na spodzie kartonika...

Porównaj sobie korek z moim korkiem i odpowiedz sobie sama czy masz oryginał czy podróbkę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0828.jpg (35,1 KB, 94 załadowań)

Edytowane przez asiula_240581
Czas edycji: 2012-01-04 o 21:21
asiula_240581 jest offline Zgłoś do moderatora