Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-05, 10:25   #2331
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Moniczkoja tak jak Ty ,przez 3 lata mieszkałam z teściami,potem były kredyty na mieszkanie i inne na urządzenie, i tak powoli do przodu ,niestety jedynym problemem to są właśnie pieniążki, kiedy ja byłam młoda, były kredyty tzw.dla młodych małżeństw, myślę że mieliśmy troszkę łatwiejszy start w nowe życie.Teraz jest ciężej ,dużo ludzi wyjeżdża po to aby trochę lepiej żyć ,dla mnie jest to straszne ,bo wiąże się to z rozłąką,ale niestety coś za coś, myślę że gdyby Twój mąż tutaj pracował,na pewno było by Wam bardzo ciężko. Ale na pewno dacie radę, macie dla kogo żyć , i najważniejsze że się kochacie:love : ,jeśli chodzi o moje córki ,to bardzo je kocham, wnuki są cudowne ,a tak w ogóle to rodzina jest dla mnie najważniejsza , dała bym się za nią zabić,bardzo ich kocham ! są dla mnie wszystkim,myślę że tak samo myślisz o swojej rodzince:cmok :
A my po slubei zamierzamy mieszkac z moimi rodzicami. I jak czytam to az sie boje. Co prawda jak zyje 32 lata to jeszcze konflitktu z nimi nei mialam ale kto wie jak to dalej bedzie. TZ tez zaakceptowal to i nawet jest za. Mamy dom pietrowy i góra bedzie dla nas. 4 pokoje + lazienka. Zameirazmy zrobnic sobie w jadalni malutki aneks kuchenny (zabudowany: lodowka + 1 plyta grzewcza). Myslelismy mase i tak postanowilismy. W terazniejszych czasach boje sie kredytu. Pozniej zebym sie zastanwaiala rata kredytu czy np wakacje. No zobaczymy. Jak zle nam bedzie to ucciekniemy A na pomoc rodzicow wiem ze bede mogla liczyc. Ehh.. ciezko teraz " mlodym" hahahaha na starcie.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej moje kochane ;*
U mnie znów kolejny spadek dziś na wadze 47,3 kg a w talii 59 cm, szkoda, że to nie z ud spada Waga spada a co najlepsze, wcale nie ograniczam sobie jedzenia Pewnie teraz już stanie, bo i ja więcej chudnąć nie chcę, no i to już jest chyba dolna granica mojej wagi Cieszę się, że tak szybko spadło a teraz tylko utrzymywanie
Dla przykładu podam moje wczorajsze menu
Rano kawa
Ś: bułka słodka z czekoladą i budyniem
O: dwa naleśniki z serem białym polane trochę śmietaną
P: pasek czekolady i kawa
K: 2 kromki chleba (zwykłego) z serkiem kanapkowym i pomidorem + zielona herbata
a po kolacji spora garść chipsów zielona cebulka

A na dziś:
Ś: bułka słodka z czekoladą i budyniem ( kurcze już od 4 dni jem te bułki na śniadanie Tż mi kupuje a są takie pyszne, że nie mogę się oprzeć )
2 ś: jogurt pitny Jogobella
O: frytki ( mam takiego smaka jak nie wiem dawno nie jadłam ) z tzatzykami
P: kawa i pewnie coś słodkiego
K: 2 kromki jeszcze nie wiem z czym
A w piątek mama robi pierogi ruskie na obiad to będę je jadła w piątek i sobotę Uwielbiam pierożki

Dziś idę z psem do fryzjera, bo zarósł jak nie wiem a ja uwielbiam go w króciutkich włoskach dodaję Wam zdjęcie mojego Skarba w nowej cieplutkiej bluzie z polaru
Psiak cudowny!!!
U tż w domu tez jest tequila taka sama jak Twoja. Musze jej sprawic jakies ubranko bo wyglada super!!!! A zazdroszcze spadkow. Patrzac na Twoje jedzonka moze jest kaloryczne ale nie ejsz za duzo i zapewne spalisz w ciagu dnia (wiem ze aktywna osoba jestes) Jeszcze raz gratuluje
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora