Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-24, 21:38   #143
AniaWila
BAN stały

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Musisz uwazac na siebie, ach jak ci ludzie jezdza, istni wariaci! Brakowaloby ciebie tutaj...
spoko, spoko dzięki
co do Tk Maxx-a to jaki jest Wasz rekord spędzonego czasu w tym sklepie? ja melduje 4 godziny, miejsce - TK Maxx shoping center Arkadia Ealing Broadway
Co do serii z witaminą C z BS. No więc skusiłam się ostatnio na Daily Moisturiser spf15 no i kurde smarowałam się every day z rańca. I skończyło się po czterech dniach. Wysypało mnie i rzuciłam kremik na dno szuflady. W ogóle to jestem strasznym laikiem w kwesti biochemii i wstyd sie przyznać, ale wybieram kosmetyki na zasadzie bardziej przekonującej reklamy I w związku z tym mam prośbę jakby któraś specjalistka oceniła mój set do buźki którym teraz sie katuje?? będę wdzięczna. Tak więc mam cerke mieszaną, skorą do niemiłych niespodzianek. I tak na zime zaopatrzyłam się w turnaround concentrate-clinique ( to ma mnie zakwasić)- rano i wieczorem. Rano nakładam na to primordiale Lancoma, a wieczorem repairwear intensive night lotion-clinique. Jako niepoprawna konsumentka ślepo wierząca w firme i utartą renomę nigdy do tej pory nie zwracałam uwagi na składy tylko na opisy działania. No nie wiem, doradźcie coś, bo chciałabym coś co zregeneruje mi buźke zimą a nie wiem czy ten clinique nie jest zbyt łagodny. Dziewczyny weźcie mnie pod skrzydło, wyprowadźcie na prostą, uświadomcie - a obiecuje, ze z czasem sie poprawie ;D
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora