Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 15-20kg do zrzucenia mamy, z początkiem stycznia odchudzanie zaczynamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-05, 18:39   #122
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: 15-20kg do zrzucenia mamy, z początkiem stycznia odchudzanie zaczynamy!

Cytat:
Napisane przez Rozella Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, piszecie tyle, że ledwo nadążam z czytaniem Dodawałam dziś w nocy post, ale go nie ma, dziwne.

Tabelka super, brawa dla autorki

Dziś nawet nieźle:
Śniadanie - Cornflakesy z mlekiem 2%
II śniadanie - kanapka z szynką, sałata, oliwkami i fetą + Tiger (w szkole padałam na twarz z niewyspania a sugarfree nie mamy ))
Obiad - tortilla z kurczakiem i oliwkami

Właśnie piję sobie zieloną herbatkę i pękam z dumy, bo dziś przetrwałam, bez ani grama czekolady a wczoraj udało mi się zjeść ostatni posiłek 4 godziny przed snem Póki co trochę mnie ssie i mam GIGANTYCZNĄ ochotę na słodycze, ale walczę z tym.

A jak u was?
Gigantyczna ochota na słodycze? Polecam koktajle owocowe, mogą być z dodatkiem kakao nawet słodkiego, albo miodu, albo po prostu słodkich owoców. Lepsze to niż batonik czy cokolwiek innego, a w dodatku pożywne. U mnie zaspokaja głód słodyczowy.

Cytat:
Napisane przez ewelkaa28 Pokaż wiadomość
ja też walczę wczorj wieczorkiem wróciłam z pracy i tak na mnie patrzyły wafeleczki kakaowe, ale przeszłam obok i nie ruszyłam . Choziaż przeszlo mi przez myśl, "..a nic się nie stanie jak jednego wtrąbole:d..." jednak się nie dałam

pepsi też mi się tak ostatnio chciało, ale o tworzyłam lodówkę, popatrzyłam na nią, zamknęłam i poszłam, hehe...

myślę, że raz w tygodniu można sobie pozwolić n jakieś małe co nieco, bo organizm się będzie domagała, tak dostanie malutką dawkę i na tydzień mu strczy;d
Dokładnie, raz na jakiś czas można, byle nie na noc, albo późnym wieczorem. Najlepiej z rańca zjeść sobie jak coś... do kawki

Cytat:
Napisane przez selah123 Pokaż wiadomość
dokładnie, raz na jakis czas można pozwolic sobie na małą niespodzianke
kiedys czytałam artykuł, w którym była mowa o tym, że dobrze działa na metabolizm zjedzenie kostki gorzkiej czekolady przed głownym posiłkiem
Tak, też o tym słyszałam. Na godzinę przed głównym posiłkiem nawet dwie kostki gorzkiej czekolady zjeść.

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując