2012-01-06, 09:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Napisane przez shehzadi
Ja nawet nie wiedziałam wcześniej, że w takim laboratorium można coś zbadać nie będąc pacjentem szpitala.  Poza tym, z tego co mówił mi szwagier, oni sami robią wszystkie analizy (albo większość) a prywatne punkty wysyłają materiał do Diagnostyki albo Alabu.  I coś mi jeszcze tłumaczył, że w prywatnych wyniki są szacunkowe (  ) a w laboratorium szpitalnym jakieś inne. Ale przyznam się, że tego nie zrozumiałam. Może Alfa nam to wyjaśni.
To mówisz, że do 36 dni to cykl normalny? Bo mi też się ciągle wydłuża. Przed # około 31 dni, po # 34, a teraz po drugim # mam już 29 dc i owulki nie widać (albo jej nie poznaję  ).
  Dziewczynki, korzystajmy za młodu, bo nas później nikt nie będzie chciał. 
|
hmm ja wiem tyle, że w Diagnostyce robią 3krotne powtórzenie badania i później wyciągają takjaby średną z tych 3 wyników, ale jak jest w innych to nie wiem. Nie znam podejścia laboratoriów.
No niby cykle do 35 - 36dni jeszcze się mieszczą w normie, mi każdy lekarz mówił że do póki są regularne to jest ok,
Bezpowrotnie elipsa ma" Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
|
|
|