Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy Wy(dziewczyny) też macie taką ochotę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-06, 21:36   #4
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Czy Wy(dziewczyny) też macie taką ochotę?

Cytat:
Napisane przez lolek3 Pokaż wiadomość
Hej, Zastanawiam sie jak u was jest z tymi sprawami. Bo my faceci, chłopaki mamy tak, że często romawiamy na temat seksu, i różnych rzeczy z tym związanych masturbacja minetki. Wyobraźcie sobie, że jak paru kolegów się spotyka w barze, i widzą łądną dziewczynę/kobietę to zaraz zaczyna sie rozmowa ale bym ją...., ale z niej... jest, ale ma... wiem , ze nie jest to może zbyt romantyczne, ale my po prostu amy taką naturę, Zastanawia mnie czy Wy też tak otwarcie rozmawiacie o tych rzeczach?, czy wy też macie taką ochotę na seks ja my? czy myślicie często o tym, marzycie? czy sie masturbujecie, w sumie to oczywiste ale dziewczyny jakoś sie do tego nie przynają.
wiesz, my nawet częściej niż Wy rozmawiamy na temat seksu.
U mnie jest tak, że nie ma dnia żeby nie było między mną a moimi przyjaciółkami rozmowy o seksie dzielenie się doświadczeniami, spostrzeżenia na temat danego faceta (ale kretyn, on był boski i takie tam inne, różnie) czy wzajemne porady.

co do masturbacji to faktycznie, mało dziewczyn się do tego przyznaje otwarcie, ew. gdzieś tam w trakcie rozmowy można to wyłapać.
ochotę mamy też no a jakże inaczej? co prawda uzależniona jest ona przede wszystkim od cyklu miesiączkowego, ale nie tylko.

kobieta to też człowiek

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
w szczególności nasze emocje wzbudzają jędrne poślady, a jak pan ma obcisłe spodnie, to i ptaszynę można wybadać wzrokiem.

ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując