2012-01-07, 04:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0
Treść usunięta
|
no niestety już trzeba 
Cytat:
Napisane przez Dorotxy
a książkę czytałaś?  ja nie ale mój brat tak i mu nie bardzo film się podoba 
|
Harrego? He,he,he myślę że nie znajdziesz na plotkowym większej pottero-maniaczki niż ja Każdą część kilka razy + od 4 części najpierw w oryginale - bo mi się czekać nie chciało, audiobooki Kaszka musiała słuchać już w brzuchu, a przed egzaminami ustnymi na anglistyce akcent trenowałam brytyjskimi audiobookami Pottera 
   : love:  :l ove: 
Cytat:
Napisane przez sheryl
Kurcze, spojrzałam przez okno na chodnik i jakiś karton na chodniku leży 
|
A ja tego na aukcjach WOŚP nie znalazłam 
Cytat:
Napisane przez moniak85
od Anthei nauczyłam się składać bluzki jednym ruchem 
|
Ja składania ręczników, patentów z zapachami z butów i szafek, uwielbienia dla octu 
Cytat:
Napisane przez zalotnica83
Kochane Wariatki...pędzicie jak szalone...ja się wykąpałam, skończyłam książkę a tu 6 stron do nadrobienia... 
... więc pewnie zostały mi jakieś 4 godz snu 
|
Właśnie wstałam i patrzę a tu tyle nadrabiania -4 strony- chyba się za nadrabianiem stęskniłam.
Nie śpisz już?
Cytat:
Napisane przez paula600324
Praca inż. gotowa
Jutro oddaje promotorowi do ostatecznego sprawdzenia, mam nadzieję, że znowu coś nie wymyśli, żeby dopisać
A teraz padam, więc do jutra 
|
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez sheryl
Tylko SE 
|
Zgadzam się 
Cytat:
Napisane przez dokia
dobranoc Musiaku .. ja na razie nie idę.. bo ćwiczę niespanie... jutro nie mogę spać całą noc
|
To ja bym spała na zapas, ale ja kocham spać.
Cytat:
Napisane przez musso4
Nom...  samo mleko, mam nadzieję, że przestanie w nocy mleko pić zanim zacznie chodzić na randki 
|
Nie wiem czy Cię to pocieszy, Kaszka w marcu skończy 5 lat i nadal z rańca przez sen kaszkę rąbie z butli.
|
|
|