Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 08:28   #532
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jaaaa, jesteście kochane że pamiętacie

Podczytuję Was Ale mam teraz meeega zapiernicz na uczelni i w ogóle w życiu, dzieje się wszystko

Ale od dzisiaj mam silne postanowienie, że będę Wam codziennie odpisywała, ot co! Potem tego się zbiera dużo, a mi głupio że komuś na coś nie odpowiem
Śmietana, bardzo dobre postanowienie!!!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
a ja chyba sobie sprawię oryginalne emu. zawsze bronilam się przed tymi butami twierdząc że są beznadziejne, tandetne i fatalnie pospolite, ale w tym roku je pokochalam! zamowilam sobie z atmosphere, nie wyobrażam sobie dnia bez nich ;p znajomi śmieją się że ciągle łażę w kapciach i mnie nie poznaja ale leje na to! dalam za swoje niewiele, cos kolo 6 dych, ale przemokly mi ostatnio ;p i kolega powiedzal ze kapcie mi sie przykurzyly, troche siara w nich chodzic jak juz wywoluja takie reakcje a do pralki nie wrzuce, bo sie rozleca czy to Winylka pisala o oryginalnych emu? czy eldo.? nie pamietam kto

jajka są super syte! dzis tez to odkrylam

O_o umarlam

no, to dosc pozno! ja w sumie tez tak powinnam jesc, bo chodze spac grubo po 12, ok. 2. ostatni normalny posilek zjadam 18/19, ale pozniej podjadam owoce. jakos nie mam sumienia jesc kolacji o 21/22 musze nad tym popracowac!
Aniabania, ja uważam, że te buty są mega antygwałtami ale i tak chciałabym je mieć, bo są takie urocze
A mówiła o nich Eldo
Ja jak się zdecyduję to najpierw na podróbki, bo nie chcę kupować drogich butów, które później będą leżeć w szafie
Cytat:
Napisane przez Mizaruu Pokaż wiadomość
hmm czy śpiewam sama nigdy! nie mam głosu, poprostu masakra, ale jak troszke wypije to juz nabieram odwagi by chociaz we 2 zaśpiewać, nie chce za bardzo ludzi wkurzać którzy przyszli posłuchać ciekawych wykonań

Aż tak piszecie o tych ćwiczeniach że sama zajrzałam i jestem bardzo z tego zadowolona, myślałam że bedzie gorzej, nóżki poszły gładko, ale brzuch tu juz mialam problemy, troszke oszukiwałam bo nie dałam rady ehhh musze nad tym zdecydowanie popracować ale i tak jestem z siebie dumna że się za to w koncu wziełam dzięki WAM

Mój TŻ jest innej wiary i teraz jesteśmy u jego rodziców na świetach wiec dietetycznie nie bedzie
O Boże! Śpiewasz??? Mnie by ludzie nie chceli słuchać, ale na pewno piosenka byłaby w ciekawym, moim wykonaniu

A ćwiczenia są rewelacyjne + są jeszcze wyższe poziomy, ale to poziom naprawdę baaaaaaaaaaardzo trudny
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując