2012-01-07, 14:18
|
|
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez musso4
macie dom z żyrandolami  trochę mało ostre mi wyszło, ale możecie zgadywać jakie perfumy stoją bez nakrętek 
|
boski domek sama bym się pobawiła... widzę na pewno żyrandol in bloom i rarkę...
Cytat:
Napisane przez jamapi
ale mi zrobiłaś smaka na pączka 
|
pączki zdzierżę tylko z masą budyniową,tak to brrr.... bardzo nie lubię takich słodkich rzeczy jak np.bezy a fuuj 
Cytat:
Napisane przez sheryl
No właśnie zdziwiłam się, ze ci naciągacze brali 50 zł ...  myślałam, że mniej, żeby przyciągnąć klientów  Ale i na 50 im się udało.
A ci ludzie kupowali noclegi na nieistniejących ulicach... Ja to zawsze sprawdzam gdzie to miejsce jest położone... co w okolicy... zdjęcia....tak z ciekawości 
|
ja też zawsze sprawdzam,i ten hostel też sprawdzę,wiem że w Kraku jest o tej samej nazwie też,pewnie cała sieć...będę sprawdzać 
móweili właśnie jakiś czas temu o tych naciągaczach z Zakopanego...
no,podłoga umyta Ajaxem,pokój wywietrzony,zaraz zrobię pranko,potem zajmę się blogiem,potem już same przyjemności 
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------
Cytat:
Napisane przez moniak85
już już!
to jest strona zewnętrzna buta lewego. od strony wewnętrznej ma normalny suwak. a jakie są wygodne!
|
o matko! też chcę takie!!! gdzie kupiłaś tak tanio takie botki??
|
|
|