Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona II ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 17:35   #1372
anka_res
Zakorzenienie

Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Jestem totalnie zdziwiona, bo jest po prostu dobrze. Pracuję w dużej firmie z małym oddziałem we Wro (jest nas łącznie6) więc praktycznie wszystkie sprawy załatwiam mailowo i telefonicznie z centralą. Co nie ukrywam, że bardzo mi odpowiada. Na duży plus zasługuje fakt, że zastępuję dziewczynę, która pracowała przez prawie 7lat i, gdyby nie jakieś aspiracje, to z pewnością zostałaby tam do końca życia Więc myślę, że na 1,5roku to jest bardzo dobra opcja (no chyba, że nie podpiszą ze mną umowy) i czas żeby doszkolić się językowo (ten nieszczęsny niemiecki) i jeśli finanse pozwolą to może zrobić podyplomówkę. Atmosfera też jest bardzo dobra, co mnie osobiście dziwi, bo nastawiłam się na ciężką harówę i "nienormalnymi" szefami
.
A no to bardzo dobrze. Dobrze sie nastawic na gorzej i rozczarowac pozytywnie. A wyrabiasz sie w 8 h mniej wiecej?

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

anka, wow, no to spinaj tyłek i ucz się!
ZDAM.
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując