2012-01-07, 18:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczam
Cytat:
Napisane przez n0emi
ja LO i gim przechodzilam w zwiazanych wlosach  w rozpuszczonych bylo mi okropnie. Dopiero teraz jak wyhodowalam dluzsze ladnie sie ukladaja rozpuszczone
|
Ja zaczęłam chodzić w rozpuszczonych dopiero w połowie 1 roku studiów. A tak to nigdy nie chodziłam w rozpuszczonych wcześniej
Cytat:
Napisane przez Ula_87
|
Wygląda interesująco
Cytat:
Napisane przez otako
Nie zaczniesz, nie zaczniesz. Przecież nie jesteś wstydzioch  Dasz sobie radę!  <przesyłam wirtualnego kopa na szczęście>
Z tego co rozmawiałam z dziewczynami, które prowadziły u nas zajęcia z doradztwa zawodowego, to wszystkie mówiły, że najlepiej chodzić do firm osobiście i że wysyłanie CV na maila jest najgorszą drogą. A kilka razy rozmawiałam z nimi o poszukiwaniu pracy, bo wtedy jeszcze chciałam zrezygnować z obecnej pracy, jeżeli miałabym nadal takie same warunki jak wcześniej.
|
Dzięki
No własnie zamierzam iść osobiście, choć pare miechów temu myślałam o napisaniu maila lub zatelefonowaniu
A i jeszcze jedna sprawa, jeśli chcę załatwić taki staż z PUP, to z czym mam iść do tej firmy? Z samym wnioskiem czy wziać jeszcze CV... i LM?
Myślałam o CV, tam sa moje dane kontaktowe itp... a teraz sie zastanawiam czy LM też? Ale w sumie nie wiem na jakie stanowisko, na jakiekolwiek im by pasowało i by się zgadzało z moim wykształceniem. W sumie jeden dział mnie interesuje, no może dwa, ale dział personalny sobie jednak daruję, co by ktoś nie pomyślał, ze chcę kogoś wygryźć
Cytat:
Napisane przez otako
|
Biedne. Jak można doprowadzić do czegoś takiego
Cytat:
Napisane przez AnikZgr
Ula ja mam ta maskę, szału na mnie to nie robi...
|
Szkoda
Cytat:
Napisane przez Ula_87
Ale nieudacznik.. nawet mi się nie chce wstać z łóżka i iść zapalić 
|
Daj spokój. Mi czasem, nie tak rzadko, z lenistwa nie chciało się tyłka podnieść, żeby coś zjeść, a burczało już nieźle
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------
Chyba odstawię na razie wodę pokrzywową i dokończę resztke Jantaru bo mam schizę, że mi wyparowywuje z opakowania po Rzepce
Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2012-01-07 o 18:47
|
|
|