Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak znaleźć pracę-wątek dla tych,którzy naprawdę CHCĄ PRACOWAĆ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 18:21   #7
anka_res
Zakorzenienie

Dot.: Jak znaleźć pracę-wątek dla tych,którzy naprawdę CHCĄ PRACOWAĆ

Melduje sie i ja nieco zmeczona ale jestem i mam nadzieje ze bedzie mozna pogadac i o pracy i troche o mydle i powidle

Chcialam przytoczyc historie od siebie z pracy, optymistyczna. Wielekroc padalo stwierdzenie ze pomaga motywacja, umiejetnosc sprzedania sie na rozmowie i to oczywiscie prawda. Ale zeby nie bylo ze bez tego sie jest skreslonym....

Przyszla do mnie praktykantka, dziewczyna starala sie o prace ale raz ze brak doswiadczenia a dwa ze nie byla zbyt przebojowa. Nie ten typ ze wypada dobrze na rozmowach, bardziej bierna. Bierna ale jednak uparta skoro praca nie to starala sie o staz czy praktyki i kadry sie laskawie zgodzily

Widac ze nie byla super doswiadczona, ale tez bardzo chetna do pomocy, brala jakies zmudne zadania jak byla okazja. Oczywiscie dbalysmy o to zeby jej kierownicy o tym wiedzieli i efektem ze byla pod reka akurat, gdy na raz dwa potrzebna byla osoba na zastepstwo (to taka umowa ktora malo kto chce, a nieslusznie w sumie, choc rozumiem czemu) to dostala ja ona. Czemu? Bo juz byla pod reka i w strukturze. Tak, ze nawet osoba nieprzebojowa moze i cieszylam sie dla niej bo ja tez sie staralam zeby ja chwalic do przelozonych - bylo za co, chocby za chec.

Edytowane przez anka_res
Czas edycji: 2012-01-07 o 18:27
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora