Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak znaleźć pracę-wątek dla tych,którzy naprawdę CHCĄ PRACOWAĆ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 18:22   #8
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek
Dot.: Jak znaleźć pracę-wątek dla tych,którzy naprawdę CHCĄ PRACOWAĆ

ie
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Pewnie, że bez studiów się da, jest wiele przykładów. Trzeba tylko mieć coś w głowie, chęci i trochę szczęścia
Będę tu wrzucać co jakiś czas informacje na temat miejsc pracy, na które nie ma ogłoszeń w internecie, nie tylko w małopolsce, ale i w całej Polsce, w miarę mojej "tajnej" wiedzy
To super.

Ma ktoś pomysł,jak mogę pomóc koleżance znaleźć pracę?Ma 2letnie dziecko,mieszka w 90tysięcznym mieście,gdzie z pracą jest naprawdę niezbyt ciekawie, w razie potrzeby ma gdzie zostawić dziecko.Nie mogą wrócić tutaj, do Poznania,bo jej mąż ma dobrą pracę w okolicy.Staram się jej pomóc,ale kończą nam się pomysły,gdzie wysyłać CV: tutaj największym "problemem" dla pracodawców jest dziecko i 2letnia przerwa w pracy...

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość
Melduje sie i ja nieco zmeczona ale jestem i mam nadzieje ze bedzie mozna pogadac i o pracy i troche o mydle i powidle
Jestem za
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora