Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 19:31   #1638
Krasko1
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVIII - Nowy rok, ambitne plany, a my nadal zapuszczam

Hej.
Miałam rację paskudy dzień. Angielski to jedna wielka porażka- a na dodatek okazało się, że połowa egzaminu była nie dla nas i jutro piszemy dalszą część Super.... Nie rozumiem tego, grupy wyżej od nas mają łatwiejsze testy. My mamy czasy, słówka, książkę, wszystko.... A oni mają słówka o wyglądzie i charakterze- koniec
Na dodatek z niczym się nie wyrabiam. Muszę napisać o fabule mojego ulubionego filmu i nauczyć się tego na jutro. Nie wiem kiedy to zrobię. Teraz czytam raz jeszcze tą książkę bo będzie szczegółowo. Aaaa i do tego mam egzamin z pedagogiki.
Umieram chyba

Jedyne co mnie pozytywnego spotkało to to, że pojechałam do poznania za 2zł a normalnie płacę 10 Facet źle policzył a ja się zorientowałam jak już usiadłam...Więc co się będę wracać Zwłaszcza, że już nie raz musiałam kupić normalny bilet a nie ulgowy bo mi nie chcieli z sobie tylko znanych powodów go sprzedać.... Więc sobie odbiłam
No i gadałam z jakimś przystojniakiem
Ale poza tym to mam dość

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora