Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona II ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 19:55   #1377
Selene _
Raczkowanie

Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona

Hej, rzadko się ostatnio udzielałam, bo i oszczędzanie wybitnie mi nie szło... - wiadomo, święta, zakupy potem sylwester itd.
grudzień to w ogóle była finansowa masakra, bo zaszalałam trochę na wyprzedażach, potem pojechałam do domu i jeszcze z mamą poszłam na zakupy ciuchowe - i tu spuszczę zasłonę milczenia na to, ile wtedy wydałyśmy, bo aż wstyd się przyznawać w wątku o oszczędzaniu
W każdym razie teraz mam nadzieję, że trochę się odkuję, bo udało mi się podłapać dwie dodatkowe roboty, więc o ile się ze wszystkim wyrobię, to będzie całkiem ok (aczkolwiek moje potrzeby nieustannie przewyższają dochody, więc nigdy nic nie wiadomo).
No i podobno 13-stka się zbliża - jeden z nielicznych plusów pracy w budżetówce - to może będzie można zacząć myśleć o jakimkolwiek oszczędzaniu...

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość

W ramach niewydawania na gUpoty klecę zamówienie do Avonu Biorę tez brokatową konturówkę do ócz
oo, też muszę sobie zamówić tą konturówkę, ostatnio podpatrzyłam ją u koleżanki i bardzo mi się spodobała, a jak 8 zł to faktycznie niedroga.
Z Avonu podobają mi się jeszcze perfumy, a że właśnie mi się pokończyły, to będę musiała sobie jakieś sprawić do kompletu

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Beatiska, ja na głupoty typu pizza itp. nie żałuję jakoś. To sprawia,że życie jest przyjemniejsze
Też nie umiem sobie odmówić, jeśli chodzi o dobre jedzonko, pizzę itp.
To moja słabość, nie wiem, czy nie większa niż kupowanie ciuchów, bo to drugie zdarza się jednak okazyjnie, a pierwsze permanentnie
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Narodził się za to w mojej głowie pomysł wylotu do UK na weekend taniutkie bilety, nocleg by się znalazł jakiś, chyba skorzystam
Zazdroszczę, chętnie bym się wybrała do Anglii chociaż na weekend - nigdy jeszcze nie byłam, jakoś się nie złożyło. I pewnie w najbliższej przyszłości się nie zdarzy, ale może kiedyś
Selene _ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując