2012-01-07, 20:07
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Melduje się i ja w nowym watku.
Andzya – gratulacje 
Kism, Kotek – dzieki jeszcze raz za info dotyczace siedziska kubelkowego, obczailam już dokladnie na youtube o co chodzi i faktycznie musze takiego unikac. Nie wydaje mi się żeby było to korzystne dla dzieciaka. Nie wiem jak ja ten wozek wybiore, chialabym żeby się przydal ewentualnie na drugie malenstwo – tak jak wszystkie ‘grubsze’ zakupy.
Jeśli chodzi o facetow to wydaje mi się ze to zupelnie normalne ze nie podniecaja się zakupami, nawet dla fasolek. I choc ubranka naprawde sa slodkie to ja tez zaczelam to zakupow podchodzic bardziej zadaniowo. Kiedys bardziej się nad nimi rozczulalam, jak jeszcze nie było potrzeby kupowania takich ubranek. Może dlatego wydawaly mi się takie cudowne bo jednoczesnie dziecko na tym etapie nie było mi dane. Teraz staram się raczej skupic na tym co naprawde jest nam potrzebne zamiast brac wszystko co mi się podoba. No chyba ze cos jest w dobrej cenie to raczej biore bez zastanawiania 
Mój maz cieszy się brzuszkiem i dotyka go w przelocie. Strasznie się z tego ciesze, ale nie licze na to ze będzie skakal pod niebo jak zobaczy nowe siaty z ubrankami. Nigdy zreszta nie przepadal za zakupami. W grubszych zakupach może cos pomoze zdecydowac, wozki już ogladalismy wspolnie. Reszta musze zajac się sama.
Moniczka – odnosnie tych sklepow ASDA to faktycznie kojarze je z
Anglii ale niestety w Irl ich nie ma. No nic, będę wybierac w tym co jest .
|
|
|