Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-07, 22:06   #4313
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Emma_25 Pokaż wiadomość
ponizej dodalam jak wygladaja teraz moje piersi, implant okragly zostal na gorze a piers zjechala na dol - lekarz proponuje wlasnie model 313 aby uniesc sutki w gore
a co to jest BO ? o.O
to jaki model powinnam wybrac?
rozstaw sutkow 25 cm, szerokosc mierzona od rozstawu implantow z przodu to 35 cm

a no i oczywiscie chcialam odrobinke wieksze niz mam obecnie skoro beda pod miesien to juz w gore mi nie podjadą, projekcja byla dosc wazna chcialam najwieszka z mozliwych jakie sie da u mnie uchnac przy efekcie uniesienia biustu / zmiany kierunku brodawek z opadnietych do sterczacych i likwidacji push upu u gory. Jeszcze jedno chcialam aby implanty byly nizej a nie pod sama szyja jak mialam dotychczas
Domyślam się, że nie jest to Twoje zdjęcie. Jeśli tak to wygląda u Ciebie doszło poprostu do powikłania. To nie jest rozciągnięta pierś w skutek czasu i grawitacji- to jest wina nieprawidłowo osadzonego implantu. Cały obecny obraz Twoich piersi jest zniekształcony- i nie wiąże się to wcale z okrągłym implantem. Tzn chodzi mi o to że Ty całą winę składasz na okrągły implant. A gdybyś teraz miała w piersi implant anatomiczny- piersi też by były nie do przyjęcia, brodawki tak samo by patrzyły do dołu, i nad piersią byś miała balon/implant.

Nie bardzo możeny coś podpowiedzieć- bo nadal ja nie mam pewności o czym mówimy. Najpierw z Twojego opisu wyglądało to na piersi rozciągnięte po implantacji pod gruczoł- teraz wrzuciłaś zdjęcia z powikłaniem którego przyczyna jest zupełnie gdzie indziej. Rozstaw brodawek w tym przypadku też nic nie mówi- bo jeśli doszło do powikłania jest zniekształcony i niemiarodajny.

I jeszce jedno- implant anatomiczny wypada w osadzeniu wyżej niż okrągły.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora