2012-01-08, 11:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje skandaliczne zachowanie w noc Sylwestrową do Narzeczonego:(
Cytat:
Napisane przez StudentkaP
Właśnie dostałam wiadomość od mojego ex nareczonego. Napisał mi, że gdyby miał wyrazić co domnie teraz czuje musiałby użyć mnóstwa przekleństw i epitetów, że nie jestem wartościowym człowiekiem i że chyba lubie się szmaćić tp.
Napisał jeszcze tak:
"są zdjęcia z twoim udziałem robione przez kolege który cie lapal tu i owdzie i podobnonie nadają się do dystrybucji"
Totalnie mnie to dobiło psychicznie, ehh nie bede nigdzie dzwoniła, jestem wrakiem człowieka
|
A gdzie ten twój wspaniały facet był, jak to robiłaś z siebie przedstawienie, stał i przyglądał się? Moim zdaniem to też w jakiś sposób o nim świadczy. Powiem ci tak - robienie samej sobie wstydu to jedno, ale drugą rzeczą jest to, że człowiek któremu zależy stara się aby jego druga połówka ośmieszała się możliwe jak najmniej. Ja bym nie pozwoliła na to, żeby mój tż się upodlił na imprezie do takiego stopnia, i on podobnie - gdyby widział, że jest ze mną bardzo źle to by mnie zabrał do domu - bo mu zależy, żebym z siebie nie robiła pośmiewiska.
Twojemu narzeczonemu widać nie zależało tak bardzo bo wolał zostać na imprezce u kumpla nawet za cenę obciachu jaki sobie i wam obojgu zrobiłaś. Coś tu jest nie tak wg mnie.
|