Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja wymianka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-08, 13:55   #272
dziubaczek
Zadomowienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Moja wymianka :)

Cytat:
Napisane przez Rico22 Pokaż wiadomość
Kurde, no właśnie nie za bardzo, tylko avonowe
ale co masz z avonu, tylko to co w wątku, czy coś więcej poza wątkiem. Tak jak pisałam interesują mnie balsamy, peelingi, maski do ciała, żele pod prysznic, kremy, peelingi do rąk i do stóp- może być avon

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Kurde, no właśnie nie za bardzo, tylko avonowe
Cytat:

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

ojoj, dobrze się składa

a więc:
-balsam do ciała AVON 400ml z wyciągiem z bawełny i miodem, nowy
-rozświetlające serum do twarzy avon 50 ml również nowe
-rewitalizujące ampułki do twarzy z japońska sake i ryżem, nowe
-peeling/ scrub do ciała dairy fun taki jak tutaj, tylko że brązowe łatki na opakowaniu i waniliowy zapach, jest naprawdę świetny, bardzo dobrze nawilża, tylko, że akurat mnie zapach wanilii przyprawia o mdłości trudno określić zuzycie, zrobię zdjęcie, zużyłam na jedno mycie
-środziemnomorska kuracja parafinowa do rąk i stóp avon planet spa, otwarta cos koło czerwca/lipca 2011 zostało może jakieś 3/4 (na oko)

moge porobic zdjęcia
ok, to porób zdjęcia tego co masz, być może sobie coś wybiorę, od razu zaznaczam, do twarzy kosmetyków nie szukam, tylko do ciała, mogą być inne marki, nie tylko avon

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

spokojnie, jak zrobisz to po prostu wklej mi je do wątku albo napisz dokładnie co masz i jakie jest zużycie, chociaż wolałabym zobaczyć real foto

ps. tak jak pisałam, szukam tylko pielęgnacji do ciała (nie do twarzy)

Edytowane przez dziubaczek
Czas edycji: 2012-01-08 o 13:57
dziubaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując