2012-01-08, 13:55
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moja wymianka :)
Cytat:
Napisane przez Rico22
Kurde, no właśnie nie za bardzo, tylko avonowe 
|
ale co masz z avonu, tylko to co w wątku, czy coś więcej poza wątkiem. Tak jak pisałam interesują mnie balsamy, peelingi, maski do ciała, żele pod prysznic, kremy, peelingi do rąk i do stóp- może być avon
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Cytat:
Napisane przez Rico22
Kurde, no właśnie nie za bardzo, tylko avonowe 
|
Cytat:
Napisane przez Rico22
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------
ojoj, dobrze się składa
a więc:
-balsam do ciała AVON 400ml z wyciągiem z bawełny i miodem, nowy
-rozświetlające serum do twarzy avon 50 ml również nowe
-rewitalizujące ampułki do twarzy z japońska sake i ryżem, nowe
-peeling/ scrub do ciała dairy fun taki jak tutaj, tylko że brązowe łatki na opakowaniu i waniliowy zapach, jest naprawdę świetny, bardzo dobrze nawilża, tylko, że akurat mnie zapach wanilii przyprawia o mdłości  trudno określić zuzycie, zrobię zdjęcie, zużyłam na jedno mycie
-środziemnomorska kuracja parafinowa do rąk i stóp avon planet spa, otwarta cos koło czerwca/lipca 2011 zostało może jakieś 3/4 (na oko)
moge porobic zdjęcia 
|
ok, to porób zdjęcia tego co masz, być może sobie coś wybiorę, od razu zaznaczam, do twarzy kosmetyków nie szukam, tylko do ciała, mogą być inne marki, nie tylko avon
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
spokojnie, jak zrobisz to po prostu wklej mi je do wątku albo napisz dokładnie co masz i jakie jest zużycie, chociaż wolałabym zobaczyć real foto
ps. tak jak pisałam, szukam tylko pielęgnacji do ciała (nie do twarzy)
Edytowane przez dziubaczek
Czas edycji: 2012-01-08 o 13:57
|
|
|