Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak znaleźć pracę-wątek dla tych,którzy naprawdę CHCĄ PRACOWAĆ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-08, 12:21   #142
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek
Dot.: Jak znaleźć pracę-wątek dla tych,którzy naprawdę CHCĄ PRACOWAĆ

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
To i ja się melduję. Co prawda mam pracę (nadal pracuję w przedszkolu), jednak jest to praca na zastępstwo i cały czas dostaję umowy zlecenia, więc jednak chcę się powoli rozglądać za jakąś nową. I właśnie ponownie chcę stuningować swoje CV i chcę Was prosić o rady. ;]

Pisałyście,że każde CV powinno być pisane pod konkretną ofertę pracy. I tu chodzi mi o doświadczenie zawodowe. Załóżmy,że szukam pracy z dziećmi. Mam doświadczenie jako pomoc wychowawcy teraz w przedszkolu, jako wychowawca kolonijny, jako animator w centrum zabaw dla dzieci. Ale mam też inne, np. hostessa, koordynator festiwali tanecznych czy pracownik "Żabki". Jak mam to ująć w CV? Te związane z dziećmi dać jako pierwsze, czy jakoś rozdzielić na doświadczenie zawodowe i pozostałe prace? Pytam, ponieważ te prace nie następowały kolejno po sobie, tylko jedne przeplatały się z drugimi.

I jeszcze jedno - zdjęcie umieszcza się w prawym górnym rogu. Ja jednak chcę je teraz przenieść w lewy górny róg, ponieważ według badań nasz pierwszy wzrok kierujemy właśnie na prawy górny róg i najlepiej zapamiętujemy treści i obrazy właśnie stamtąd, a ja wolę,żeby zapamiętali moje imię i nazwisko niż zdjęcie. Co o tym sądzicie?
Sama mam zdjęcie po prawej stronie,ale myślę, że pomysł jest niezły-Twoje CV będzie się wyróżniać
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora