Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 16:35   #166
asiula_n
Rozeznanie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31478064]No ja niestety nie, swoje perypetie już tutaj opisywałam.
I rozmawiałam wczoraj też z koleżanką, która miałam prawie identyczne jak ja doświadczenia - miała ostatecznie dwóch lekarzy, jednego na NFZ do badań, a drugiego prywatnie żeby się upewnić czy wszystko OK. I też jej lekarz z NFZ nie wykrył stanu zapalnego :O, to u nas jakaś plaga. I tak samo jak ja, trafiła z tym do szpitala. Okazało się też, że prywatnie chodziła do tego samego lekarza, którego i ja wybrałam.[/QUOTE]

No tak, kazdy ma swoje doświadczenia, zawsze lepiej 2 razy sprawdzic jeśli ma siewątpliwości.

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
nie czuje jeszcze ruchów dziecka, troche mnie to martwi, bo powinnam już chyba czuć, pierworódki czują coś ok 20 tyg, więc już czas!

możecie mnie uzupełnic na liście Ula 28 lat
Ja w pierwszej ciązy poczułam ruchy dopiero jak skonczył sie 22 tc, i to raczej takie delikatne, więc się nie martw, będzie oki

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Rany nie myslałam wydawać aż tyle laktator ale wiem że z tej firmy są dobre(mieli taki w szpitalu jak urodziłam młodego).A wiem że laktator jest niezbędny
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to i tak drogo są jakieś tańsze ?
Ja miałm taki zwykły, reczny, z apteki, za jakies śmieszne pieniądze. Po porodzie użyłam raz jak miałam nawał, pózniej się wszystko wyregulowało więc lezał w szafie, dopiero jak zaczęłam częściej młodego zostawiac w domu na dłużej to przydawał sie do zbierania pokarmu "na zapas" i poźniej jak juz odstawialiśmy karmienie.

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad taką opcją. W sumie to póki co to sama nie wiem czego chcę Słyszałam, że dziecko ok. pół roczne nie chce już jeździć w wózku na siedząco - czy wtedy można go wsadzić do tej spacerówki, która jest w wózkach 2w1, czy jest za małe i nie usiedzi? Poza tym z tego co zauważyłam w mojej rodzinie to kuzynki miały dla swoich dzieci w domu takie jakby foteliki (wyglądały jak te samochodowe), w których te dzieci siedziały jak one coś robiły np. w kuchni. Tylko nie wiem czy te foteliki się kupuje osobno czy to są te samochode czy jako część wózka?

Ten wózek który mamy (wczoraj wstawiałam link) ma w gondoli podnoszone oparcie, więc zimą albo wczesna wiosną można maluszki posadzić w ciepłej gondoli i już sobie patrzy na świat.
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora