Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 17:03   #2068
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

[QUOTE=theoneandonly;31477 405]

Dokładnie, uważam, że nie ma żadnego związku między wyglądem/atrakcyjnością a powodzeniem czy szczęściem w miłości/ i wiem co mówię

tzn wiadomo łatwiej wzbudzić początkowe zainteresowanie mając urodę, to wiadomo
Jednak później- zgadzam się, wygląd ma małe znaczenie.

paroleparole: tak, jesteśmy na tzw swoim. Już miałam dość wynajmów i humorków właścicieli A poza tym u nas jest spora opłacalność wynajem/kupno- . W innych miastach to by mi się tak nie opłacało już. Właśnie się dziwiliśmy jak to jest, że nieruchomości droższe a wynajem tańszy. Widziałam np mieszkanie w Gdańsku, które kiedyś wynajmowaliśmy w wakacje na 2 tyg za 2000 - a do morza niecały km, parking podziemny, osiedle strzeżone, blok miał parę lat. U nas za takie warunki- tzn wiadomo morza nie ma, ale za 2000 to były bloki na starych osiedlach i z parkingiem kto pierwszy ten lepszy i z takim sobie wyposażeniem. Chociaż ostatnio ceny spadły.

Zakupy wczoraj w miarę poszły, chociaż nie udało mi się zdobyć beżowych spodni- w new yorkerze były ładne, ale niestety siegały tak wysoko, że nawet całej pupy nie zakrywały
Często tak mam ze spodniami, chyba mam za wysoki tyłek albo nie wiem co.

W reserved wszystkie się marszczyły (tzn, że za małe czy za duże jak się marszczą? ) aż się przyjrzałam spodniom wszystkich kobiet w sklepie, wszystkim się marszczyły.
Może sobie krochmal kupię
Naogląda się człowiek photoshopa na zdjęciach reklamowych i czeka na nie wiem co.
Czy tylko ja mam takie dziwne wymagania?

A dzisiejszy dzień mega pracowity, piszę tego posta od godziny chyba wyrywając się tu i tam na 2 minutki

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora