Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 18:03   #174
karozka
Raczkowanie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Kism dokładnie tak się działo Mam tą opcję blokowania w wózku i cały czas było to zablokowane dlatego właśnie pisałam, że jeśli chodzi o moje preferencje to skrętne kółka w wózku są zbędne.

Dokładnie każdy inaczej odczuwa ruchy u mnie też żadnych bąbelków nie było tylko od razu takie uczucie wypychania

Gatta łóżeczko bardzo ładne
Ja myślę o takim z Ikei i chcę do tego komodę do przewijania dokupić

Co do pieluch to oczywiście pampersy
Nie zapomnę jak mi pielęgniarki przyniosły małą w szpitalu po szczepieniach i jakie było moje zdziwienie gdy nagle zmoczyła się tak, że wszystko było mokre łącznie ze mną okazało się, że założyły jej pieluchę tetrową - już w tamtej chwili wiedziałam, że żadna siła na tym świecie nie przekona mnie do używania pieluch tetrowych :P

Pieluchowanie polega na tym, że oprócz założonego pampersa wkłada się dziecku między nóżki pieluszkę tetrową, żeby nóżki były troszkę szerzej rozstawione ma to pomóc zapobiegać dysplazji stawów biodrowych

Edytowane przez karozka
Czas edycji: 2012-01-08 o 18:14 Powód: edit
karozka jest offline Zgłoś do moderatora