Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-08, 19:23   #3460
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Cieszę się,że się układa między Tobą,a Twoim TŻ.
Co do pokoiku dla dziecka ja mam wszystkie dodatki takie w kolorze kawa z mlekiem,a sam pokój pomalowany na pomarańczowo,a mebelki brązowe venge. Jeszcze tylko myślimy co zrobić z podłogą u dzidzi.

Mała trzymam kciuki,żebyś szybko do nas wróciła

Karolca często piszesz o wyciskanych sokach i gdzieś przeczytałam że wyciskałaś sok z cytrusów. Chęci mi straszliwej narobiłaś...tylko nie mam sokowirówki. Możesz napisać jaki masz model i czy się sprawdza Byłabym wdzięczna.

Jeżeli chodzi o kocyki i komplety do wózka. To na jeden komplet się skusiłam bo był niesamowicie słodki i nie mogłam sie powstrzymać,ale ogólnie będę używała tego kompletu na zmianę ze śpiworkiem lub kocykiem chociaż w lato zostane przy pieluszce tetrowej...żeby nie zagotować małego Tymona

Jutro mam wizytę u lekarza i dowiem się jak wyniki z glukozy, zapytam o te moje dziwne bóle brzucha ... niby nie przeszkadzają,ale dyskomfort jest tym bardziej,że w pracy raczej nie mam opcji odpoczywanie

Zaliczyłam dzisiaj kolejny egzamin i tak śmiem twierdzić,że w ciąży jakoś szybko wszystko zapamiętuję ;D oby mi tak już zostało
A jak tam swedzenie?
Jesli chcesz to sprobuj kupic sobie balneum olejek do kapieli, mi pomogl, z tym ze jest drogi, ale moze gdzies maja jakies probki albo cos?
Spytac mozna zawsze
Chociaz w sumie zaczekalabym z zakupem do wyniku prob watrobowych bo jesli to cholestaza to olejek i tak nie pomoze!
Pozatym - kciuki za wizyte

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora