Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-08, 19:27   #3463
19claudia91
Rozeznanie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Zamiast na mnie ciągle pluć, że tak żadna z was nie będzie mi odpisywać proszę podpowiedzcie mi panie mądralińskie .. skoro ja juz i tak leże plackiem od sierpnia to co mi gorszego może jeszcze grozić.. luuudzie .. gdybym faktycznie chodziła na siłownię .. faktycznie trenowała na basenie jak trenuję czy jezdzila tak jak już pisałam.. ale ja już leżę plackiem .. bez porad mojego lekarza.. i pisałam, że już mi się przykrzy za "normalnym" życiem ... dlaczego tak mnie potępiacie Boooże.. owszem moze brzmię czasem jak wyrodna matka ale wydaje mi się, że lekko np Ty desia przesadzasz ... Martwię się brzuchem.. martwię się jak mówisz pierdołami bo zamartwianie się donoszeniem już od sierpnia jest moją codziennościa i nauczyłam się żyć z tym.. tka jak któraś z was żyje z cukrzycą ciążową i jak sama pisała ma się dobrze itd.. Ja też czuję się dobrze .. ale już mi się przykrzy.... a chyba kurna normalne jest, że wytrzymam do końca i będę leżeć do oporu ...... Luuuudzie nigdzie nie napisałam przecież że oto od dziś idę na siłkę i oto tak dziś będę na siłe wywoływała poród
Chcę donosić ale jednocześnie prykrzy mi się za normalnym tempem życia bo jestem aktywna i delikatnie już fiksuję z nicnierobienia .. najwyraźniej żadna z was nie dostała polecenia leżeć pod żadnym pozorem nie ruszać dupą .. skoro żadna z was mnie nie rozumie .. za to każda(niemal) tak chętnie potępia
Desia daj spobie spokoj z komentowaniem bo na prawdę ręce mi opadają.. Jak wy interpretujecie moje posty.. Chcecie wierzyć że jesteście lepszymi matkami niż ja kiedykowwiek będę proszę bardzo .. Jeśli to sprawi, że lepiej wam od teog .. neich wam będzie .. Kubusewa bee i fuj .. i może jeszcze chcecie mnie wywalić z wątku ??

a tak swoją drogą mój lekarz przez pierwsze 3 mieisace kazal mi zyc normalnie ... najnormalniej jak tylko mozna .. spytalam go wrecz czy moge wieszac firanki .. powiedzial ze moge ....
ale przeciez nie ma go coedziennie przy mnie i nie wie ze ja i tak teraz juz leze .. wiec zapobiegawczo mi poradzil ze teraz to lepeij uwazac i lezec jak najwiecej
wiec taaak on lepiej wie co mi potrzeba .. tyle ze ja juz od sierpnia leze PLACKIEM tak ja wyrodna durna matka ktora nie szanuje zycai swojego nienarodzonego dziecka .. noz kuźwa
Dla dobra dziecka lepiej przeleżeć nawet całą ciąże i nie marudzić, zawsze mąż powinien pomóc.. a nie narzekać, gdyby urodziło się zbyt wcześnie plułabyś sobie w brodę że dla własnej wygody bo tak Ci było lepiej i korzystałaś aktywnie z życia coś z dzidzią jest nie tak, a jak donosisz to jeszcze będziesz się cieszyć że bierność na coś się zdała.

Fabianek

Edytowane przez 19claudia91
Czas edycji: 2012-01-08 o 19:29
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora