Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-26, 08:53   #711
starsza pani
Zadomowienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Witajcie!
starsza pani, dziekuje za uznanie a juz mialam wrazenie, ze nikt nie czyta tego co pisze. Ten watek o Rudzie sl. kosztowal mnie troche nerwow. Wlasciwie dalej mam gdzies w sobie taki osad zalu i pewnie niepredko sie go pozbede. Ja nie wiem jak mlode kobiety moga myslec w ten sposob jak niektore osoby w tamtym watku. Mam tylko nadzieje, ze z wiekiem zmadrzeja.

robotko, Zdjecia wysle Ci jutro, bo dzisiaj korzystam z kompa na ktorym nie mam zadnych zdjec.

Fafix, czy Ty juz gdzies pisalas co to za praca?! No chyba niczego nie przegapilam? Opowiadaj wszystko.

Toogra, zanudzaj nas, od tego tu jestesmy!

Witaj zwierzun! Czuj sie jak u siebie w watku!

Ra barbaro, napisz jak po imprezie! I najlepsze zyczenia dla Mlodej Pary!!!

Babygia, czy u was tez sa Weihnachtsmarkty?

Gdzie evitka i MrsVargas i carolina?!

Dobranoc wszytskim i milej niedzieli!
Luba,dokładnie czytam wszystko co piszecie.Często wracam do poprzednich stron ,docieram do Waszych wypowiedzi na innych wątkach bo traktuję naszą znajomość poważnie.Nie jak przerzucanie się słowami ale jak rozmowę przyjaciół ,których spojrzenie na świat chciałabym poznać. Przypuszczam,że Wy odczuwacie podobnie.Dlatego
od dłuższego już czasu przyrównałyśmy się do KŻSP-Klubu Zielonych Smażonych Pomidorów.Polubiłyśmy się.Przejmujemy się kłopotami a cieszymy z udanego dnia każdej z nas.Może idealizuję,tworzę sobie mit naszych powiązań.Ale mam do tego podstawy.Uważałam,że zrobiono mi przykrośc-natychmiast zaczęłyście mnie Wszystkie stawiać do pionu.A Luba i Carolina (za co Im serdecznie jeszcze raz dziękuję) powędrowały do tamtego wątku popierając moje stanowisko.Ja z kolei jak przeczytałam słowa Luby w wątku o Rudzie Śl. które moim zdaniem były jak najbardziej słuszne,a spowodowały u kilku osób przykrą ripostę,odczułam to jak uderzenie we mnie.Musialam natychmiast stanąć za Jej plecami.
No a jeśli zawiązały się między nami takie relacje, to nie jest chyba przesadą określenie "internetowa przyjażń".

Luba,zdjęcia Robótce już wysłałam.

Właśnie, Ra-barbaro przyjęcie za Tobą? Jeśli tak dołączam się do życzeń.

Dziewczęta zwróćcie uwagę na pytania zawarte w jednym z moich postów( 701, 697) i odpowiedzcie: pliz: