2012-01-08, 21:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Cytat:
Napisane przez oh Mandy
Piona.
Opisałaś moją sytuację
|
I moją..
Pamiętam jak dziś, kilka dni, może tydzień, po rozstaniu z ex exem ex mnie namawiał że nie mam co siedzieć i płakać i żebym wyszła z nim na spacer (wtedy się znaliśmy tylko z rozmów na necie) To wyszłam w sumie z nastawieniem na nie, cała zła z początku nawet się do niego nie odzywałam, a potem się otworzyłam i taka niespodzianka..
Wiecie co, w tej książce o której tu pisałam kilka razy jest powtórzone żeby nie wiązać się z kimś kiedy nie przeboleje się starego związku,bo to nie ma prawa się udać, chyba coś w tym jest??
Cytat:
Napisane przez magda88
dokładnie! Sama się miotalam czy to ma sens, bo za bardzo się różnimy jeśli chodzi o poglądy i zainteresowania, wkurzał mnie jego brak inicjatywy, wychodziliśmy gdzieś tylko jak ja coś zaproponowałam a tak to jak emeryci w domu wiecznie...Ale potem się zakochałam i jakoś leciało. I mimo, że wiem ,że to nie miało sensu bo ja się z nim po prostu nudziłam to jednak chciałabym, żeby do mnie wrócił.
u mnie też to była niedziela. I też miała być miło spędzona. A tu takie coś...
ja tak samo. Każdą wolną chwilę (o ile on wtedy też nie miał pracy czy szkoły) spędzałam z nim. Rzadko zdarzał się dzień kiedy się nie widzieliśmy w ogóle.
|
Rozsądek nam mówił że to nie ma sensu, a serce że nie możemy się rozstać, a teraz po rozstaniu już nie słyszymy głosu rozsądku..
|
|
|