2012-01-08, 23:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Edzia-może to rota? wtedy też jelita skręca
jak potrafi normalnie chodzić i nie ma gorączki to można poczekać.Musi dużo pić i jakieś bakterie w kapsach łykać.
Curly-współczuję rodziny i tej wpraszającej się i tej szpiegującej nie mają co robić??? a niezapowiedzianych gości wręcz nienawidzę.Zwłaszcza,że Ty prosto z podróży
Ona-Spróbuj z nim pogadać,bo masz rację i walcz o swoje.A faceci to tępe głąby-nie domyślą się wiem,bo mam takiego w domu.I spróbuj wykraść dla siebie regularne wyjścia z domu-w te dni,które on jest w domu.Musisz,bo ześwirujesz.
Tośka też bunt w pełni,oprócz ulubionego NIEEEEE najczęściej używane to:
TO MOJE
NIE CIE(nie chcę)
lubi też symulować-mówi AŁA AŁA jak jej coś zabieram i się chichra później
jak papuga wszystko po nas powtarza
pije z butli,niekapka ze słomką i kubeczka-z tym,że kubek pod nadzorem i małą ilość,bo pyprok lubi sobie porozlewać,powycierać w siebie i wszystko dookoła,więc muszę pilnować ale ładnie pije i rzadko się krztusi a jeśli nawet zachłyśnie to niegroźnie.No musi się jakoś nauczyć 
drzemki były bojkotowane jak spała do 10 rano,trwało to jakieś 2tyg.od kilku dni znowu wstaje o 8,drzemka ok13. 1h i na noc pada o 20.30/21
nieskazitelnie czyste domy"
Edytowane przez annLee
Czas edycji: 2012-01-08 o 23:08
|
|
|