Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2011 :)
Wątek: Żony 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 08:45   #1208
megamag
BAN stały

Dot.: Żony 2011 :)

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie nie wydaje majatku na przerozne pierdoły, bez ktorych my nie mozemy zyc
Te pierdoły to często dach nad głową po prostu, żeby żyć za 800zł trzeba mieć dom, albo mieszkanie własne. Chociaż i tu lipa, bo jak masz dom to 800zł zapłacisz za węgiel na zimę, a mieszkanie to takie małe, bo za 70m moi rodzice płacą 600 zł czynszu do spółdzielni, chociaż to własne. Ale wiadomo fundusze jakieś remontowe... Więc nie widzę innej opcji życia za 800zł niż siedzenie komuś na głowie i korzystanie z jego dobroci.

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Czy ktorejs udalo sie sprzedac swoja suknie slubna? tak sie zastanawiam, ile mam szans, zeby odzyskac choc troche kasy...
Ja wystawiałam na allegro, we-dwoje i tablicy i nic.

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Przy okazji pokażę kilka swoich fotek ze ślubu. Niestety mężem się nie pochwale bo raczej nie lubi być wystawiany na publike.
Śliczne zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
ja też dzisiaj robiłam test, bo już tydzień czekam na @ i nic. Test wyszedł negatywny. Nigdy nie miałam z tym problemu, nieraz była to tylko kwestia kilku dni. Nie mam pojęcia co może być przyczyną takiego spóźnienia, może mam jakąś infekcje o której nie mam pojęcia, A MOŻE TO HORMONY TAK BUZUJĄ ŻE WSZYSTKO SIĘ MIESZA?
mam nadzieje ze szybko sie okaze co jest przyczyną albo po prostu przyjdzie, bo czuję sie beznadziejnie jak zawsze przed @ a tu nic.
To może być zwykły stres albo hormony. Jeśli z jakiegoś powodu Twój organizm zaczął produkować któregoś za dużo, to może powstrzymywać okres. I o ile pamiętam temu właśnie towarzyszyło złe samopoczucie. Zaburzenia hormonalne zwykle leczy się zwykłymi pigułkami antykoncepcyjnymi.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując