2012-01-09, 10:26
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
Napisane przez beate5454
ty tez na kaszy mannej bylas chowana , bo ja tez ...pamietam , ze nie poszlam predzej spac zanim jej nie dostalam ,az do 10 roku zycia ja jadlam...a teraz efekty sa!
Waga mi tez rok temu bardzo wolno spadywala...pamietam , ze laski po 3,naet 4 kg na uderzeniowce stracily ...ale ja tylko 1 kg .
Tym razem 1,5...ale uwazam , ze to nie duzo..trzeba miec cierpliwosc...jednak troszke trwalo zanim przytylysmy ...a teraz trzeba czekac zanim schudniemy 
|
ja też jestem z czasów "kartkowych"
Kaszy nienawidziłam... lane kluski - proszę bardzo ale z dodatkiem soli. Pamiętam jak dziś, gdy ojciec stwierdził, ze nauczy mnie jeść ich na słodko - bo jak można je solić?! Efekt był taki, że ryczałam bo nie chciałam ich zjeść, ojciec próbował na siłę mnie do nich przekonać a ja w końcu łapałam kontakt z Wisłą i na tym skończyło się dalsze namawianie mnie na to jedzenie. Przestałam nawet jeść lane kluski z odrobiną soli. Trauma z dzieciństwa brrr
Kaszy mannej do tej pory nie wezmę do pyska
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------
Cytat:
Napisane przez karmeelek
Hej Słoneczka moje kochane!
Witam i życzę wszystkiego najlepszego i najchudszego na ten Nowy Rok!
Mimo, że nie piszę to często Was podczytuję. Widzę dużo nowych osób a sporo starej gwardii wróciło  Ja niestety mimo, że przytyłam to do Was nie dołączę aczkolwiek nie ubolewam z tego powodu gdyż za 7 m-cy będę mamą  Pewnie o powrocie pomyślę za rok 
Trzymajcie się cieplutko! Szczególnie Ty Fenris  Życzę wytrwałości w diecie bo naprawdę warto! Ja schudłam ogólnie 20 kg więc wiem co piszę 
Mykam na kolacje 
|
G R A T U L U J Ę  klas ki:  kl aski:
Jeśli chodzi o to, że momentalnie padasz - to chyba normalne Ja miałam tak samo Oczy same sie zamykały a potem w nocy mogłam buszować 
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Fenris - fajnie, że wróciłaś. Trzymaj się !
Trzymam za Ciebie kciuki
|
|
|