Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lamiglowka
Wątek: Lamiglowka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-09, 10:12   #2
rnm
Wtajemniczenie

Dot.: Lamiglowka

Cytat:
Napisane przez labirynt Pokaż wiadomość
Serdecznie witam Mysle,ze przy waszej pomocy bede mogla podjac odpowiednie kroki dotyczace wyjazdu do kraju. Jestem mezatka,ale niestety nie ukladaja sie poprawnie stosunki miedzy nami .Corka w kraju nie jest zadowolona z mojego powrotu,poniewaz zalozyla rodzine.Ja ewentualnie znalazlabym sobie miejsce do zamieszkania.Nadmieniam,z e maz nie szanuje mojej rodziny a ja takiej sytuacji juz nie chce tolerowac. Swieta spedzil z swoja rodzina dziecmi i ex zona.Mnie to nie przeszkadza,ale ubolewam nad tym ,ze ciagle poniza moja rodzine Dzis powiedzialam grzecznie ,ze wyjade w odowiednim i dogodnym terminie Musze pozalatwiac kilka istotnych sprawzanim wyjade.Szkoda mi tego czasu ale jestem bardzo samotna uwielbiam sie smiac ale juz chyba nie potrafie z tym moim mezem dojsc do porozumienia.Jest bardzo imulsywny,wybuchowy ja natomiast nie szczedze w slowach ,bo to moja bron ktora posiadam na obczyznie Jestem tu bardzo samotna nie potrafilam sie zintegrowac po 10 latach .W kraju mam cala moja rodzine Jak dysponujecie czasem i checia to bede bardzo wdzieczna Dziekuje.
Na czym dokładnie polega problem? Chcesz wrócić i się nie możesz zebrać, czy nie chcesz wracać?

rnm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując