2012-01-09, 10:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lamiglowka
Cytat:
Napisane przez labirynt
Serdecznie witam Mysle,ze przy waszej pomocy bede mogla podjac odpowiednie kroki dotyczace wyjazdu do kraju. Jestem mezatka,ale niestety nie ukladaja sie poprawnie stosunki miedzy nami .Corka w kraju nie jest zadowolona z mojego powrotu,poniewaz zalozyla rodzine.Ja ewentualnie znalazlabym sobie miejsce do zamieszkania.Nadmieniam,z e maz nie szanuje mojej rodziny a ja takiej sytuacji juz nie chce tolerowac. Swieta spedzil z swoja rodzina dziecmi i ex zona.Mnie to nie przeszkadza,ale ubolewam nad tym ,ze ciagle poniza moja rodzine Dzis powiedzialam grzecznie ,ze wyjade w odowiednim i dogodnym terminie Musze pozalatwiac kilka istotnych sprawzanim wyjade.Szkoda mi tego czasu ale jestem bardzo samotna uwielbiam sie smiac ale juz chyba nie potrafie z tym moim mezem dojsc do porozumienia.Jest bardzo imulsywny,wybuchowy ja natomiast nie szczedze w slowach ,bo to moja bron ktora posiadam na obczyznie Jestem tu bardzo samotna nie potrafilam sie zintegrowac po 10 latach .W kraju mam cala moja rodzine Jak dysponujecie czasem i checia to bede bardzo wdzieczna Dziekuje.  
|
Na czym dokładnie polega problem? Chcesz wrócić i się nie możesz zebrać, czy nie chcesz wracać?
|