Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-09, 10:25   #281
martita_891
Zadomowienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Jeśli nie cyc to butla-więc jeść dzieci bedą miały.Gorzej właśnie z wyborem mleka,filip pił bebilon,niestety mleko drogie ale czego sie nie robi dla dziecka.póżniej pił Pepti (ochyda) i dodawałam kaszki żeby zagęścic mleko.
i teraz nasuwa mi się pytanie czy jeżeli mój Filip miał skaze białkowa i ATS to czy moje maleństwo jest na nie narażone.Czy tez może być tak że będzie zdrowe?Jak je od tego uchronić?Jakie mleko jak nie bedę karmić?
U mnie pierworodny też skaza, alergie i AZS, podczas kiedy u nas w rodzinie nie ma nikogo z takimi przypadłościami, na szczęście drugie dziecko nie jest skazane na alergie i AZS. Nam alergolog kazał wprowadzić u mnie w ciąży dietę maksymalnie wykluczającą potencjalne alergeny, nastawić się na karmienie piersią i diecie eliminacyjnej od początku po porodzie u mnie i rozszerzać powoli MM zwykłego w razie czego nie wprowadzać ale przez pierwszy rok na hydrolizacie a później testować zwykłe

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora