Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-09, 10:40   #678
00anulka00
Zadomowienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
u mni tez albo do koledy
tak jak u mnie, szybko sprzątam ozdoby świąteczne czy wielkanocne

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
bo wolałam myśleć naprzód
jednak to nie jest taka rasa, że mogłabym zostawić psa
to rasa trudniejsza do ułożenia i czasami może być, że nawet najbardziej ułożony amstaff zaatakuje. Dziecko jest dla mnie najważniejsze.
jednak przyjęłaś takiego psa pod swój dach, wiedząc co to za rasa i jakie masz plany na życie...

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a reszta posta Twojego nie odnosi się do mnie, bo to nie ja pisałam więc nie wiem czemu jest cytowane jako ja..
faktycznie moj bład. Ktoś wpisał cos na czerwono w moj post i próbowałam to zacytować, jednak źle to zrobiłam.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
co do systemu wartości - tak, mam inny. dziecko jest dla mnie najważniejsze
ja rozróżniam rózne miłosci w życiu: do rodziców, do męza, do zwierząt, do dzieci i każda jest dla mnie inna. Nie umiem wybrać, że jedno jest ważniejsze, bo moim zdaniem nie da się tego porównać

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
kurcze, już mam dość tej szaro-burej pogody. Naprawdę wolałabym zimę, -5 na termometrze i śnieg niż takie niewiadomo co
ja się bardzo cieszę, że w tym roku śniegu tak malutko, ale niestety przychodzą temp minusowe.

obmyślam prezent na chrzciny - czy Waszym zdaniem starczy ksiązka w stylu pierwszy rok mojego dziecka i bujaczek składany taki z Fisher Price?
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora