Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-09, 11:56   #325
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Miałam ochotę położyć się wczoraj spać z tymi ubrankami...

Też muszę buty kupić... Nie mam pomysłu jakie, nic mi się nie podoba...
Dziś by mnie nikt z domu nie wygonił...
ja bym je mogła codziennie oglądać

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
1- kocyki i reczniki /?
2- skarpetki i ala buciki
3- czapy
4-sliniaki
5-2xkpl z tesco
6-kupione wsyztko osobno
7- body z tesco
8- szlafrok, ogrodniczki, bluza
9- body? z ciuszkow
10- body
wszystko boskie, a kocyk ten niebieski mam ten sam za 11zł go kupiłam grzech było nie brać

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość
Nie dość, że nowy wątek, to jeszcze tyle stron! Nie znacie litości.
U mnie dzidzia kopie jak szalona, waga powolutku idzie w górę. Wizytę u gina mam w piątek, będzie kontrola łożyska, mam nadzieję, że się podniosło

śliweńka, tacca, agatka- cudne wszystko ! Ja mam świra na punkcie ciuszkowych zakupów. Wrzucam trochę, bo nie chce mi się robić zdjęć wszystkich rzeczy. Ja wszystko kupuję nowe, od rodziny i tak bym nie wzięła...poza tym nie mam nawet od kogo...Muszę podjechać z mężulem do Tesco, bo już nie raz widziałam tam cudne rzeczy.

1 foto- pajac jakiejś polskiej firmy, 2x bluzka/kaftanik plus 2x półśpiochy - Smyk
2 foto - miętowy sweterek Smyk, sukienka i sweterek H&M, czerwna bluzka Endo, legginsy Smyk, H&M.

W zasadzie wszystko z przecen.
Rozmiary jakie kupuję to od 50/56/62/68 (ale 68 mam tylko sweterek miętowy i śpiochy jedne).
Ja sobie spisuję łączną kwotę jaką wydam na ciuchy dziecięce, jestem ciekawa jaka wyjdzie końcowa
czadowe sweterki

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora