2012-01-09, 12:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Witam poniedziałkowo
Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela
A ja tez sie nie wyrabiam. Mam tyle roboty przy gryzoniach, a mąż tylko dzisiaj ze mną jest i co chwila wychodzi, szuka czegos dla klientów i zostaje sama na sklepie- a w takim wypadku mam mnóstwo pracy przy obslugiwaniu klientów.
Własnie dostałam smsa od bratowej- wszystko ok, 7 tydzień  badania do zrobienia starndardowo.
|
Gratulację dla bratowej
Ja tak czytam tego co piszecie odnoście zwierzat i jestem przerazona. Samam mam amłego psa i jest szalony, sliny i mega szybki. Bralismy go wiedząć, że za ok rok-2 lata będziemy sie starac o dziecko. Od poczatku jest uczony, ze nie ma wstepu do sypialni i spi sam. Nie dam rady w 100% go upilnować, żeby do dziecka nie biedał(wiem jak traktuje dzieci znajomych...nie patrzy ze stoja biegnie ile sił i trzeba dzieci pilnować, żeby nie przewrócił).
Jedno jest pewnie- jesli tylko okaże się, że jestemw ciązy remontujemy z Tz góre (mieszkamy w domu), robimy drzwiczki na schodach i tam pies wstepu już mieć nie będzie....
Tam będzie bezpieczna przestrzen dla malucha kiedy będzie spał lub sie bawił.
Oczywiście nie mam najmniejszego zmiaru odizolować dziecka od psa, ale zapewnic mu spokojna przestrzen od psa...
|
|
|