Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania inaczej-czyli staraczki z problemami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-09, 12:27   #5
Nue
Rozeznanie

Dot.: Starania inaczej-czyli staraczki z problemami

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

Witaj
fajnie, że jesteśehh Ci lekarze, każdy inna opinia. Przerabiałam to-jeden twierdził, że jestem zdrowa a inny, że nikłe szansetrochę się wychodziłam. Ja bym chyba też nie czekała, no bo w sumie dlaczego?Ale też skorzystałabym z trzeciego.
I po dacie poznaję koziorożca

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

a podglądałaś owulację po zabiegu?Powiem Ci szczerze, że moja koleżanka miała podobną sytuację i odbyło się wszystko sprawnie i szybkoI miałą zalecenie odwrotne-pośpiechtraci się zaufanie do lekarzy jak każdy co innego.
Noo, koziorożec uparty

Owulacja po zabiegu raczej była - śluz, ból w podbrzuszu, cykl się nie wydłużył, krwawienie w normie. Teraz jestem w 9 dniu cyklu, od 13 zaczynam robić testy owulacyjne. Ciekawa jestem, co powie lekarz. Z tą zmianą lekarza to trochę niefajna sytuacja, bo moim l. prowadzącym, który zalecał półroczną przerwę w staraniach, jest ordynator oddziału poł.-gin., a lekarz, do którego się wybieram, jego kolegą z zespołu. Ale idę prywatnie, w końcu wolny rynek mamy, tak?
A lekarza zmieniam, bo pan ordynator przez cały czas, jak do niego chodziłam, ani razu nie zrobił mi USG, które może by coś wykryło odpowiednio wcześniej?? Tylko badanie piersi i badanie ginekologiczne, recepta (bo brałam pigułki), należność, dziękuję, do widzenia. A człowiek też do końca nie wie, o co dopytać, w końcu lekarzem nie jest...

A Hashimoto ma moja siostra, wykryto to u niej jakieś 2 lata temu, teraz ma 21 lat. Bardzo łatwo łapie wszelkiego rodzaju choróbska (ostatnio gradówka na oku). Na razie o dzieciach nie myśli, studiuje...

Cześć inka081 !

Nue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując