Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 15:16   #24
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79
Dot.: Dzieci pieknie nam sie rozwijaja i mamuskom nudzic sie nie daja. Mamy X-XI 2011

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Meldujemy sie i my, probowalam Was nadrobić ale tak po łepkach przeczytałam.

Gabyrs nie spi ostatnio w dzien tylko ucina sobie 30min drzemki a po nich jest pełen zycia, wiec nie mam nawet czasu i natchnienia kompa właczyc.

teraz jestesmy u tesciow, wiec korzystam z tego iz jest u babci na raczkach

u nas nic ciekawego, jak na razie Gabrys zdrowy, w nocy nawet juz pomału sie wysypiamy, mimo ze tak od 2 nad ranem spi z nami przy cycu.

wczoraj sie wazyłam i 61kg tylko nie wiem jak tej brzuchatki-galaretki sie pozbyc

mamy problem bo tz chciałby złozyc wypowiedzenie z pracy bo juz psychicznie nie moze tam wytrzymac, a poza tym nowe obowiazki ma dokładane a pieniazków nie widac, od trzech lat nie miał podwyzki; no ale wiadomo ze z czegos trzeba sie utzrymac, a w naszym rejonie z dobrze platna praca to ciezko..... i nie wiemy co czynic

powiem Ci, ze rozumiem psychiczne wykończenie prze pracę, to maskara jak nie lubi się czy miejsca w którym się pracuje, czy tego co się robi. ale ja zrezygnowała dopiero jak miałam nową pracę. bałabym się przy dziecku być bez pracy

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
heeeej melduję się i ja po długaśnym spacerku

byłam w rossmanie, kupiłam kilka rzeczy dla Natalci i poszło ponad 80 zł masakra, aż boje się co to będzie jak całkiem przejdziemy na mm
aaa, mamuśki karmiące MM hippa jest na nie promocja - 14.99

Danika,
dzielna dziewczynka!

Zmykam na obiadek bo mama dobrusi zrobiła a potem do domciu ugotować coś mężulkowi
a to sama u mamusi, a mężowi już mamusia nie da obiadku

a hipp ha też jest w promocji acelinko?

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora