2012-01-09, 15:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
Napisane przez agatka661
Moja kolezanka byla na usg, bedzie chlopiec : )
mam dwie kolezanki, jedna rodzi miesiac przede mna, druga ok 2 tyg po mnie ma termin, no to beziemy chodzic z wozkami z 3 chlopakami :}
|
u mnie wszystkie koleżanki rodzą chłopców albo będę mieć chłopców
Cytat:
Napisane przez justys1358
Dziewczyny mam takie pyt. Niedługo dzien babci i dziadka, z racji tego czy myślałyście o jakis drobiazgu dla swoich rodziców? No bo w sumie zostaną dziadkami.
|
nie za wcześnie na to
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna
Ja wymyśliłam paelle (krewetki+kurczak+ryż+war zywa). No niestety mi zaszkodziła i wszystko zwróciłam. Mąż żyje i ma się dobrze, czyli mój żołądek jest wybredny  .
A co do wrażliwości na wydzieliny fizjologiczne... mnie obrzydzały rzygi moich psów i jak miały rozwolnienie, ale dawałam twardo radę i sprzątałam. Za to mój Mąż jest bardzo wyczulony na tym punkcie i jak mieliśmy szczurka, to on zanim mu posprzątał, to zwrócił wszystko, co zjadł. Nie wiem, jak będzie z dzieckiem, może się to zmieni.
Wychodzimy z założenia, że dzień babci i dziadka, także dzień mamy (w moim przypadku), będziemy obchodzić po narodzeniu dziecka. Z tego względu życzenia składać będziemy tylko naszym dziadkom.
|
może krewetki, nie boisz się troszku ich w ciąży jeść?
Cytat:
Napisane przez Tacca
 Ciężko będzie... Po kocie mąż sprząta... Nawet dziś...  Ale czekać z dzieckiem nie można...
Pewnie...
O rety.. O tym nawet jeszcze nie myślałam...
Wszystko wyjdzie w przysłowiowym praniu...
Duuużo tych chłopców...
Ja nic nie kupuję... 
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------
Idę chyba poleżeć po obiadku. Coś mnie głowa ćmi. Mąż wrócił bez humoru, może to przez tą kocią sprawę. 
|
ja ledwo obiad zjadłam to kolęda przyszła
|
|
|