2012-01-09, 21:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: rzuciłam studia przez własną głupotę???
GosienkaC dziękuję za twoją odpowiedź. Myślałam by się na inną uczelnię przenieść ale będę miała duże niezgodności programowe, ale dla chcącego nic trudnego 
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
Cytat:
Napisane przez viva91
jakbyś nie ściągała to nie miałby za co cię wywalić. co z tego że inni? już to gdzieś pisałam, ale: co z tego że wczoraj u Józka za płotem ocieliła się krowa? nic. inni mnie nie obchodzą. i sorry, ale dopiero teraz zauważyłaś że życie jest niesprawiedliwe?
i czego ty się przestarszyłaś, że aż się wypisałaś? rany, ludzie mają większe problemy i z uczelni nie uciekają...
|
no bo patrzyłam na innych a nie na siebie, miałam prawie egzamin napisany z głowy ale zobaczyłam że dziewczyna ściąga na widoku to myślałam ze jak 1 odpowiedź sprawdzę ze ściągą to nic się nie stanie bo jej nie złapał
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------
człowiek uczy się na błędach właśnie i czuję że to było złe posunięcie z mojej strony. Przestraszyłam się tego że ten profesor zrobi z tego aferę bo on jest do tego zdolny i poza tym było w regulaminie napisane że jak ktoś się nieuczciwe zachowuje na egzaminach to staje przed sądem koleżeńskim, a ja w życiu bym czegoś takiego nie przeżyła
|
|
|