2012-01-10, 22:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 22
Cytat:
Napisane przez lukkija

Dzieki. Niestety Reala nie mam  Pozostaje mi jakies seropodobne tofu. Jutro poszukam.
Tak, w lidlu bylo ale moj zakup jest z zeszlego roku wiec pewnie juz nie ma. W takiej blekitno-bialej puszce bylo.
Widzialam tez z gostynia, odtluszczone w niebieskim opakowaniu. W jakims takim zwyklym sklepie bylo.
Uzytkowalam go do deserow rowniez a potem wcielam pare lyzek (w kilka podejsc) na sucho. Zostala mi jeszcze jakas resztka. Chwilowo nie mam ochoty na desery wiec na jakis czas wystarczy.
Witam cory marnotrawne  Udzielaj cie sie. Wasze sukcesy podnosza morale 
|
Tak wgl to kupowałam takie mleko, ale nigdy w Lidlu, nie wiedziałam, że tam tez jest 
Ja z niego głównie nutelle robiłam, albo jak do jakiegoś ciasta trzeba było dodać. Na sucho to się do mordki klei 
Ser można samemu zrobić, są przepisy w internecie na taki dukanowy. Ja robiłam raz i więcej nie powtórzę, bo w niczym to sera żółtego nie przypominało, choć samo w sobie nie było złe 
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------
Cytat:
Napisane przez nikamo36
Oj Kochana chyba złudna nadzieja ale nadzieja 
|
A może jednak ktoś się odezwie 
Okk, idę spać.
Mam do odespania 2 noce i ponad kilometr przepłynięty na basenie 
Dobranoc
Ale często wątpię.
Bardzo często.
Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2012-01-10 o 22:49