Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-11, 09:16   #958
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Zalezy ile ma sie na godzine. Ale tak ogolnie to nie duzo Za wynajecie mieszkania 2pokojowego moj maz tyle placil z kumplami. Za dom trzeba przynajmniej z 2-2.5 tysiaka dac.
My spokojnie wyrabiamy sie z rachunkami , mozemy odlozyc i nie jest tak ze zyjemy od 1go do 1go.

super
A na ile lat kredyt?
Duze oprocentowanie?
W ogóle łatwo mozna dostac kredyt u Ciebie?

Tak pytam z ciekawosci jak jest w innych krajach, bo my tez przymierzamy sie do kredytu

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
My teraz główkujemy jak rozwiązać sprawę z naszą emigracją, bo zdecydowaliśmy się jednak na 100%... najgorsze jest to, że wyjechalibyśmy z TŻem na miesiąc latem (dokładnie 29 sierpnia) a potem ja bym została, a TŻ przyjechałby po obronie - styczeń/luty
nie widzielibyśmy się 4-5 miesięcy nie wiem naprawdę jak to rozgryźć, bo kiedyś sobie obiecałam, że NIGDY, nie ważne co by się działo na tyle się nie rozstanę z osobą, którą kocham....

Widziałam, że pisałyście o oglądaniu dziecięcych rzeczy na allegro, ja też uwielbiam przeglądać raz na jakiś czas wchodzę na allegro i przeglądam łóżeczka, pościele, bujaczki itd. kocyki też lubię oglądać, a ale te "łaciate" typowo amerykańskie mi się w ogóle nie podobają oh jeszcze dłuuugi czas upłynie, jak będę kupować dla swojego dziecka, ale jak wyjedziemy z TŻem, to będę opiekować się moim siostrzeńcem
dacie rade
Jest internet, telefony, skype itp.Wiem,ze tto nie to samo, ale lepsze to niz nic, kontak staly, codzienny
Ja zyłam na odległosc z Tz 1,5 roku(ja w Pl, on w UK), ciezko jest, ale do przezycia
Najdluzszy okres w którym sie nie widzielismy to 8 miesiecy
W Naszym przypadku rozłaka umocnila zwiazek

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Fajnie ze zdecydowaliscie jednak o wyjezdzie Ciezko mi cokolwiek doradzic ja nigdy nie rozstalam sie z mezem na dluzej niz 2 dni chyba ze liczac poczatki jak zaczelismy ze soba chodzic a ja pojechalam na 2 miesiace do Polski ale od tego czasu zawsze razem

A nie mozecie zrobic tak ze polecicie razem juz po obronie Twojego TZeta?
a ja sie rozstałam na dosc dlugo
Jak trzeba to da sie to zniesc

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ty ubranka, a ja wózki wczoraj jak mały spał to buszowałam po wózkach...ubranek nie oglądam, ale ja i tak wszystko będę miała z UK dla synka też mam wszystko z Londynu i zapasy nawet do 5 roku życia uwielbiam ich ubranka, jakość, wzory, kolory i cenę
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ale pędzicie co do rachunków to ja mam 560 zł kredytu 350 czynszu za mieszkanie, prąd ok 120 zł (za dwa miesiące), gaz ok 120 zł(za dwa miesiące) no i telefony. My mamy piecyk gazowy do ogrzewania wody więc tyle wychodzi.

Po usg byłam u lekaża rodzinnego i musze zrobić gastroskopię
Miałą z was któraś? Da się przeżyć? Boję się, że po gastroskopi będę musiałą dłużej jakies tabletki zażywać i trzeba będzie starania przełożyć

To wygadałam się, jestem chora znowu i siedzę ledwo w pracy
ja tez lubie ciuchy z UK, nie tylko dla dzieci

Gastroskopie mialam 2 razy. Nie wspominam tego miło, nie bede owijac w bawelne
Przezyc sie da,aczkolwiek jest to bardzo nieprzyjemne...bardzo...
Na pocieszenie dodam, ze kolonoskopia jest o wiele gorsza
Kiedy masz gastroskopie?

Odstawilam synka do złobka i mam troche wolnego