2012-01-11, 08:39
|
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Napisane przez bober111
To nie znaczy ze nie chca miec przyjemnosci z penetracji.
|
Nie no, wiadomo, że najfajniej jest jak się ma przyjemność ze wszystkiego, ale tak się nie da. Po prostu fizycznie się nie da. Nikt nigdy nie będzie uprawiał z jednym partnerem każdego rodzaju seksu we wszystkich możliwych pozycjach i wariantach itd. Dlaczego? Dlatego, że anatomia ludzi na to nie pozwala. Nie każdy wykona każdą pozycję, nie każdy też będzie miał ochotę na każdy rodzaj seksu. Z niektórych zabawek w łóżku też trzeba czasem zrezygnować, bo np. partner nie chce ich używać.
Sporo Badań na ten temat nie prowadziłam, ale po rozmowach z osobami poznanymi na żywo oraz w internecie doszłam do wniosku, że wiele kobiet ma problem z osiągnięciem orgazmu podczas seksu waginalnego. I problemem nie jest u nich niemożność osiągnięcia orgazmu jako takiego, bo podczas pieszczot czy seksu oralnego go mają.
Cytat:
Wielu jednoznacznych opini nie wazne ze w internecie bo niby gdzie indziej. To badziewie.
|
Jeśli wolisz wierzyć opiniom z internetu, to proszę bardzo. Szkoda tylko, że bardzo wybiórczo w nie wierzysz. Uznajesz za prawdziwe tylko te, które pasują do Twojej teorii, że masz za małego penisa, by być w życiu szczęśliwy 
Ja serio mam nadzieję, że Ty trolujesz, bo jak naprawdę masz takie problemy o jakich tu piszesz, to na 100% bez lekarza (psychologa/seksuologa) się nie obejdzie.
Cytat:
Gdyby to był rzeczywiście gadżet dodatek a nie coś co miałoby rozwiazac problem zbyt slabej penetracji zbyt malym penisem i byloby niezbedne do stosunku.
|
A wielu kobietom lubrykant jest potrzebny do stosunku. I co, powinny się zamartwiać, że nie są odpowiednio wilgotne? 
Cytat:
A gdybyś do końca życia tylko w ten sposób musiała to robić. Jako urozmaicenie to jest fajne ale nie zastępuje normalnego seksu.
|
Skąd wiesz, że nie zastąpi? Owszem, jak ktoś uwielbia seks waginalny, to nie zastąpi, ale jak ktoś woli pieszczoty od seksu pochwowego? To da radę 
Cytat:
Pozatym Iris tylko pisze ze ma satysfakcjanujacy seks a ja mowie o sytuacji gdzie palcowka i minetka ma byc glowna forma dostarczania satysfakcji i trzeba sie porzegnac z solidna penetracja i orgazmami w czasie nie jej.
|
Ileś kobiet nie miałoby się z czym żegnać, bo nie mają orgazmów w czasie seksu waginalnego.
Do tego istnieją przecież wibratory i dilda 
Cytat:
Według mnie nie ma normalnego penisa czyli 12 w gore
|
Ale sobie ułożyłeś teorię Normalny penis to 12 cm w górę... I akurat przypadkiem Ty masz o jeden centymetr krótszego 
Cytat:
Napisane przez bober111
Nigdzie nigdy tutaj nie napisalem ze liczy sie tylko penis.
|
Ale ciągle narzekasz, że masz nieudane życie, bo masz małego penisa (tylko o 1 cm krótszego od normalnego w Twojej skali ).
|
|