Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-11, 08:39   #2127
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
To nie znaczy ze nie chca miec przyjemnosci z penetracji.
Nie no, wiadomo, że najfajniej jest jak się ma przyjemność ze wszystkiego, ale tak się nie da. Po prostu fizycznie się nie da. Nikt nigdy nie będzie uprawiał z jednym partnerem każdego rodzaju seksu we wszystkich możliwych pozycjach i wariantach itd. Dlaczego? Dlatego, że anatomia ludzi na to nie pozwala. Nie każdy wykona każdą pozycję, nie każdy też będzie miał ochotę na każdy rodzaj seksu. Z niektórych zabawek w łóżku też trzeba czasem zrezygnować, bo np. partner nie chce ich używać.

Cytat:
I co to znaczy sporo.
Sporo Badań na ten temat nie prowadziłam, ale po rozmowach z osobami poznanymi na żywo oraz w internecie doszłam do wniosku, że wiele kobiet ma problem z osiągnięciem orgazmu podczas seksu waginalnego. I problemem nie jest u nich niemożność osiągnięcia orgazmu jako takiego, bo podczas pieszczot czy seksu oralnego go mają.

Cytat:
Wielu jednoznacznych opini nie wazne ze w internecie bo niby gdzie indziej. To badziewie.
Jeśli wolisz wierzyć opiniom z internetu, to proszę bardzo. Szkoda tylko, że bardzo wybiórczo w nie wierzysz. Uznajesz za prawdziwe tylko te, które pasują do Twojej teorii, że masz za małego penisa, by być w życiu szczęśliwy

Ja serio mam nadzieję, że Ty trolujesz, bo jak naprawdę masz takie problemy o jakich tu piszesz, to na 100% bez lekarza (psychologa/seksuologa) się nie obejdzie.

Cytat:
Gdyby to był rzeczywiście gadżet dodatek a nie coś co miałoby rozwiazac problem zbyt slabej penetracji zbyt malym penisem i byloby niezbedne do stosunku.
A wielu kobietom lubrykant jest potrzebny do stosunku. I co, powinny się zamartwiać, że nie są odpowiednio wilgotne?

Cytat:
A gdybyś do końca życia tylko w ten sposób musiała to robić. Jako urozmaicenie to jest fajne ale nie zastępuje normalnego seksu.
Skąd wiesz, że nie zastąpi? Owszem, jak ktoś uwielbia seks waginalny, to nie zastąpi, ale jak ktoś woli pieszczoty od seksu pochwowego? To da radę

Cytat:
Pozatym Iris tylko pisze ze ma satysfakcjanujacy seks a ja mowie o sytuacji gdzie palcowka i minetka ma byc glowna forma dostarczania satysfakcji i trzeba sie porzegnac z solidna penetracja i orgazmami w czasie nie jej.
Ileś kobiet nie miałoby się z czym żegnać, bo nie mają orgazmów w czasie seksu waginalnego.
Do tego istnieją przecież wibratory i dilda

Cytat:
Według mnie nie ma normalnego penisa czyli 12 w gore
Ale sobie ułożyłeś teorię Normalny penis to 12 cm w górę... I akurat przypadkiem Ty masz o jeden centymetr krótszego

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Nigdzie nigdy tutaj nie napisalem ze liczy sie tylko penis.
Ale ciągle narzekasz, że masz nieudane życie, bo masz małego penisa (tylko o 1 cm krótszego od normalnego w Twojej skali ).