Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - prosze porownajcie mi tu te podklady...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-26, 22:36   #5
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: prosze porownajcie mi tu te podklady...

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Oczywiście,że miałam.I szczerze wątpię aby poprawili jakość.
Są to podkłady które mają kilka procent pigmentu,warzą się i spływają,UCZULAJĄ.Jedyny kosmetyk w moim zyciu który mnie uczulił był właśnie firmy oriflame.
I zdanie wyrobiłam sobie również na temat opinii WSZYSTKICH moich klientek.Nie znam osoby która miałaby dobre zdanie o tej firmie.
Avon jest nieco lepszy;ale też bez rewelacji.

Oczywiście ciężko walczyć z lobby konsultanek na wizażu...
Jakoś mam odmienne zdanie od Ciebie... I nie tylko ja - wystarczy spojrzeć na KWC. Są tacy, co chwalą te podkłady, są tacy co je ganią. Normalka. Ale Ty pewnie powiesz, że chwalą tylko konsultantki... Fakt, jestem konsultantką, ale zapisałam się na własne potrzeby, a klientki (o ile je tak mogę nazwać) mogę policzyć na palcach jednej ręki Zresztą jakby nie było, nie zwykłam chwalić czegoś, co jest złej jakości i nie raz i nie dwa wystawiłam negatywną opinię produktowi Oriflame. Ale to Cię pewnie i tak nie przekona... W końcu wszystkie Twoje klientki i Ty sama przetestowałyście wszystkie podkłady Oriflame i wszystkie zgodnym chórem twierdzcie, że wszystkie są be... Ale oczywiście możecie mieć takie zdanie.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując