Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 09:45   #518
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- to fajnie, zaraz sobie spiszę Twój numer

Mela się urodziła w ostatnim dniu 42 tygodnia ciąży (2 tygodnie po terminie) - poród miałam wywoływany. Ale miała problemy z tym brzuszkiem od początku, już w szpitalu, robiła rzadkie stolce po 12 razy dziennie (tyle ile karmień tyle kupek ) A nie najadała się i często jadła - wciskali mi, że to przez dietę moją i dlatego wszystko wyeliminowałam.
Boję się teraz karmienia Nie wiem jak to będzie z drugim...

bede czekać na wieści od Ciebie w dzień i w nocy

no tak teraz pamiętam

teraz drugie dziecko ci wynagrodzi i nie bedzie miało kolek

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie i... jestem załamana. Chociaż pewnie powinnam się cieszyć, że wszystko w porządku

z pomiarów mały waży.... 4380g nie wiem czy w poniedziałek nie skończy się cesarką. Szczerze mówiąc chce mi się ryczeć i prawie poryczałam mu się na leżance jak mi powiedział, że wcale nie żartuje...

Natalia, Amilcia dziękuję za odpowiedzi dotyczące karmienia mam zamiar podchodzić do tego w sposób racjonalny. zobaczymy jak się uda.

do mnie nie bierz, bo może w tym samym czasie będziemy relację zdawać...
domyślam się jak Ci ciężko

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- tak, i tam muszę rodzić bo to jest szpital specjalistyczny a ja ze względu na cukrzycę muszę być pod taką opieką.
no tak, dobrze, że bedziesz pod dobrą opieką

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora