Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-11, 16:32   #2247
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Dzień dobry
Jakoś się zmobilizowałam i pojechalam do miasta obok mojego by w Rossie kupić wszystkie niezbędne i konieczne do życia rzeczy, bankrutując się prawie że

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc,od niedawna mam internet i moge nadrabiac zaleglosci,choc juz teraz wiem,ze bedzie ciezko Nowy rok przyniosl wiele zmian m.in rozstalam sie z tztem,ja jakos sie trzymam,ale moj synek choc nie do konca to rozumie to bardzo brakuje mu taty,datego tez poswiecam mu caly swoj czas,by nie odczul tak dotkliwei naszej rozlaki Calkowicie zaniedbalam olejowanie wlosow i ogolnie dbanie o siebie,ale postanawiam sie ogarnac,pierwsza zmiana bedzie nowa fryzura,wlosy ma dosc dlugie(do piersi),ale chce je sciac tak do ramion musze tylko znalezc odpowiednia fryzure i fryzjera oczywiscie,kolejnym postanowieniem jest dieta i cwiczenia Z wami bedzie mi latwiej systematycznie dbac o siebie i dotrzymac postanowien,wiec zamierzam tu zostac na dobre
Ze co??? Jak to?? Przecież było tak dobrze, domek mieliście kupiony.... Współczuję Ci ogromnie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora