2012-01-11, 17:06
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lublin, sale weselne, ranking 2012, 2013
dzięki doross,
rozumiem, że to ktoś od wędlin ( producent ) nawalił ... a nie Dwór Leśce Wiem z innych źródeł że lokale nie robią ciast i wędlin - bo za to gania strasznie Sanepid. Mój brat w Dworze Lwowskim nie odebrał jedzenia od razu po imprezie i na drugi dzień też mu nie wydali bo bali się Sanepidu - ja nis bronięDworu Lwowskiego ale wyobraźcie sobie - potrawy przygotowane w czwartek - piątek, wystawione na stoły w sobotę w południe ( lipiec ok 30 st C ), na stołach całą noc. Gdyby ktoś sięzatruł to sanepid zamyka lokal a to prawdopodobnie byłoby bankructwo lokalu no bo jak powiedzieć następnej parze że wesele nie odbędzie się. Co do zasilania to ja jestem właśnie od tego - też zawsze mamy swój generator a to z dwóch względów: 1. na wszelki wypadek gdyby LUBZEL nawalił ( a to bywa ) I TU DO WSZYSTKICH PLANUJĄCYCH WESELE ( tu zachowam się jak osoba doświadczona )
zapytajcie czy lokal jest zabezpieczony na wypadek braku prądu ?????
2. jakość prądu dla urządzeń elektronicznych w zespole ( tzw falownica )
często w lecie są duże spadki prądu - taki generator niweluje niebezpieczeńtwo
3. jest jeszcze trzeci powód - w Puławach znajomy muzyk usłyszał od właściciela lokalu - że albo płacą mu 300 zł za prąd albo niech sobie zabezpieczą własny...
Tak czy inaczej jeszcze raz dzięki - będę czujny!!!
Czyli - Dwór Leśce piękny w środku, ogród bardzo przyjemny - tak zaczęłaś W sobotę jesteśmy umówieni w Dworze Leśce, DworzeLwowskim, Kmicicu no i teraz jeszcze sprawdzimy Etiudę - czy wiesz ile kosztuje od osoby w Etiudzie ?
Dzięki czekam na następne inforamacje ( do soboty bo chcemy zadecydować w tym tygodniu
|
|
|