Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
Nie ma to jak zbiorowy temat-no wozki przez was ogladam
ania fajne tw sa co pokazalas,jednak z wiadomych wzgledow-wygody,"paskudne"dla mnie parasolki wygrywaja...zastanawiam sie nad takim zwyklakiem chicco.
|
he he . Ty to zdecydowana jesteś nie ma co
Cytat:
Napisane przez P0P70
Asiulek - moja Oliwka sama nie zasypia. Np. wczoraj usypiałam ja w dzień ponad godzinę i na noc też około 1,5 godziny. Dodatkowo my śpimy z nią więc właściwie nie wiem czy ona się budzi czy nie bo nawet jak się budzi to sprawdza czy ktoś jest i śpi dalej a jak nikogo nie ma to zaczyna krzyczeć. Tak samo jest w dzień. Zasypia około 21 a wstaje o 7. Więc śpi mniej niż Wercia. W dzień około 2 godziny.
Ale to jej zajęcze spanie jakoś mi nie przeszkadza. I nie przeszkadza mi spanie z nią.
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
Mam ten sam problem.  tylko damskie wydanie.
|
WSio ok tylko co wy zrobicie jak drugie się urodzi ?
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
ja jestem tylko ciekawa jak mój dzisiaj będzie spał, skoro w dzień wogle nie spał, a normalnie w dzien to od 3-4 h  tz poszedł na fuche to chyba się nie przemęczę z kładzeniem mlodego spać
Dzisiaj z racji braku chwili odpoczynku w dzień, pojechałam na zakupy do duzego Tesco. No i na fajne przeceny trafilam, kupiłam sobie bielizny np stanik za 9,99, 5 par majtek za 7zł, młodemu fajną czapkę za 10 zł, i już bez przeceny mleczko do czyszczenia skórzanej tapicerki za 5,99. Spodnie jeansowe były po 39 zł. Więcej nie wiem jak z promocjami i przecenami bo tylko chwilkę miałam 
Dzisiaj mnie na porządki wzieło i mam lodówkę porządnie umytą, kuchenkę też(nawet kurki pomyłam) i lazienkę, no i przed chwila narożnik
Widzialyście takie stringi http://moda.allegro.pl/stringi-damsk...995694502.html
|
he he niezłe .
U mnie SZymek też tak spał i to od 4 miesiąca . do jakiegoś 6 budził się rano o 6 jadł butlę i spał do 8 . POtem już do 8 sam przesypiał całe noce . Ola w sumie póki miała cycka i smoczka to się budziła . zabrałam i święty spokój .
także jak komuś się dziecie budzi na żarło czy po smoka , to już wasz problem że nie oduczacie ja oduczyłam z wygodnictwa .
MOjej koleżanki synek się tak budził do 4 RZ a był bez smoka i butli wiec i takie gagatki się niestety trafiają .