Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - teorie spiskowe - wierzycie w jakieś?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-12, 12:01   #427
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: Teorie spiskowe !!!

Cytat:
Napisane przez siska81 Pokaż wiadomość
A jeszcze większą niedorzecznością jest ślepa wiara we wszelakie Cuda Tuska pojawiające się na Łonecie, Tefałenie i gazecie marnego nadredaktorzyny jedynie z powodu jawnie wyrażanej antypatii do Pisu. Widać nie wiele trzeba aby stać się głosicielką prawdy objawionej przez Donka Burczymuchę i notoryczne jechanie po Pis,ie i Kaczyńskim .
Pokaż mi posty, w których "notorycznie" wychwalam Tuska, wyrażam wiarę w jego cuda i chamsko jadę po PiSie. Coś mi się wydaje, że takich nie znajdziesz...

Ja wychodzę z założenia, że nie jest ważne czy będzie rządził PiS czy PO, bo i tak się do tego nie nadają, to są ci sami ludzie od lat, tyle że PiS kręci jakieś dziwne zadymy, wywleka jakichś agentow, dziadków, kumplują się z Rydzykiem, wykorzystują instrumentalnie kościół i to wszystko mnie od nich odrzuca skutecznie.

Cytat:
Napisane przez siska81 Pokaż wiadomość
A na koniec jeszcze jeden trafny komentarz na temat PO z niezależnych mediów .
Platforma to takie zalatujące zgnilizną, skisłe wysypisko śmieci .
Nie rozumiem sensu takich tekstów, jakoś ulżyć sobie musisz, jak takie komentarze przytaczasz Lepiej Ci się wtedy robi czy co? Tchnie to frustracją i jakimś niezrównoważeniem, jak ktoś się tak mocno emocjonalnie wciąga w politykę.
Czy ktokolwiek w takim tonie pisze tutaj o PiSie, wyzywa od "Kaczorów", używa jakiś porównań partii do wysypiska śmieci, stosuje przezwiska na poziomie piaskownicy?
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując