Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-12, 12:00   #886
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

niunia, przecież pisałam parę postów wcześniej, że w prywatnej przychodni, do której chodzę, wizyta z usg kosztuje 200, więc jasne, że uważam, że 80 zł to mało, zwłaszcza że to w tym samym mieście!
a u mnie nie ma nigdzie wizyty prywatnie poniżej 100 zł.
ceny powinny być wszędzie takie same i przystępne

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Też muszę toxo powtórzyć. pewnie na lutową wizytę, bo teraz kazał mi tylko morfologię i mocz zrobić.
ja też mam toxo do powtórzenia. teraz powinnam dostać skierowanie.

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Chciałam dołączyć do waszego grona. TP mam na 26 maja- będzie chłopak.Jestem na zwolnieniu od 6 tygodnia ciąży. Wczoraj byłam u gin , mały już waży około 450 gram dodam , że jestem w 21 w 5 d ciąży. Początki miałam nie ciekawe, ale jest już ok. Jedyną zmorą jest to, że cały czas wymiotuje, nic nie przytyłam, lekarz mówi, że dziecko dobrze się rozwija więc wymioty nie mają wpływu, tylko,że mnie to męczy, zapisał diphergan, który nie działa . Oglądałam, rzeczy jakie kupiłyście swoim maluszkom, przyznam, że ja nie mam jeszcze nic, oprócz listy. Szukam, oglądam i coś czuje, że niedługo zacznę kupować
cześć!!!
Ja mam termin na 22 maja i dzisiaj mi wypada 21 tydzień 2 dzień.

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
Hej

Powiedźcie mi dziewczyny czy którejś z was wyszło na USG że dzidziuś jest mniejszy do tygodni ciąży??
mi ostatnio wyszło jakoś o tydzień mniejsze niż wg OM.
ale to się zdarza. jak dziewczyny pisały dziecko rośnie w swoim tempie.

Mama mi poprawiła spodnie ciążowe. Jak je ok 2 tyg temu zaniosłam to sporo było do zwężenia. dzisiaj już tak nie bardzo. heh
Przyniosłam sobie starą kurtkę, bo w tej co mam mogę za długo nie pochodzić.
A stara jest większa, bo kupowana była gdy miałam dobre kilka kg na plusie

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora